Horeca

(voor)Theater
Maak je theateravond compleet met een speciaal twee- of driegangentheaterdiner vooraf aan je voorstelling bij Hostellerie Munten. Zij zullen ervoor zorgen dat je op tijd in het theater bent om de voorstelling bij te wonen. Zo kom je al helemaal in de sfeer van ‘even samen uit en genieten’. Je kunt gemakkelijk reserveren via de website

(na)genieten
… of praat nog gezellig samen na onder het genot van een theaterborrelarrangement met een bier- of wijnproeverij en een uitgebreide borrelplank in Wine Bar by Munten (bij Hostellerie Munten) of bij De SooS.

Wine Bar by Munten
Wine Bar by Munten is een gezellige wijnbar waar je een ware wijnreis kunt maken. De kaart is uitgebreid en gevarieerd. Je hebt de mogelijkheid om minimaal een 30-tal open wijnen per glas te bestellen. Dit kan als borrel, aperitief, proeverij of thema avond. Hierbij kun je één van de heerlijke bites of proefplanken bestellen uit de vertrouwde keuken. Eigenaar Rick Renders is register vinoloog en heeft kennis van wijnen van over de hele wereld. Daarnaast is er ook een sommelier in dienst, zodat je verzekerd bent van een goed glas wijn met de nodige uitleg.

De wijnbar is geopend van donderdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur. De overige dagen is de wijnbar geopend voor een lekker kopje koffie, lunch of diner. De bierdrinker is ook van harte welkom, want Hostellerie Munten biedt een mooi assortiment aan van diverse bieren van de tap en fles.

De SooS
Stadscafé en evenementenlocatie de SooS heeft als streven het beste thuis te zijn als je uit bent! Dinsdag t/m zondag genieten van een lekker wijntje, speciaal biertje van de tap of een heerlijk gerecht. De SooS ligt hartje Weert op de markt, altijd wat te zien of te beleven.