Uw theaterbezoek

Theaterdrankje

Het Munttheater werkt met een portemonneeloze pauze. De prijs die u voor een kaartje betaalt, is inclusief een theaterdrankje, tenzij anders vermeld. Wordt een voorstelling zonder pauze gespeeld, dan kunt u na afloop van uw drankje genieten.

Kom a.u.b. op tijd

Toegangskaarten zijn tot het begin van de voorstelling geldig. Laatkomen bij een theatervoorstelling is dan ook voor niemand prettig. Om uitvoerenden en publiek zo min mogelijk te storen, laten wij laatkomers slechts in uitzonderlijke gevallen nog toe in de zaal. Dat is afhankelijk van de voorstelling. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, dan kunt u de voorstelling in de Rabobank Theatercafé volgen via een scherm. Onze medewerkers helpen u graag.

Garderobe

De garderobe in het Munttheater wordt mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers. Stichting Munttheater stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing en diefstal van kledingstukken waarvoor geen geldig garderobebewijs kan worden afgegeven. Ook stelt Stichting Munttheater zich niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van in kledingstukken achtergelaten voorwerpen en losse accessoires.

Stoelverhoger

Bij de ingangen van onze zaal zijn speciale stoelverhogers verkrijgbaar voor onze kleine bezoekers. Het gebruik van het zitje is gratis.

Smartphones, tablets en andere apparatuur

Het maken van foto’s, beeld- of geluidopnames van voorstellingen in het Munttheater is niet toegestaan, tenzij dat voorafgaand of in de voorstelling anders wordt aangegeven. Wij verzoeken u daarom om uw gsm, smartphone of tablet voor de voorstelling uit te schakelen en op te bergen, zodat medebezoekers en artiesten hier geen last van hebben.

Gastvrouw / gastheer

Bij al onze voorstellingen is een gastvrouw of gastheer aanwezig bij wie u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. U kunt ook terecht bij de medewerkers van de horeca of bij de portier. Zij helpen u graag.

Roken, eten en drinken

In het Munttheater geldt een algemeen rookverbod. Ook is het gebruiken, verhandelen of in bezit hebben van enigerlei verdovende middelen verboden. Het is niet toegestaan om drank en/of etenswaren mee te nemen in de zaal.

Tevredenheidsgarantie

Als een voorstelling niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u aanspraak maken op onze tevredenheidsgarantie. Voorwaarde is dat u de voorstelling in de pauze verlaat én ons laat weten waarom de voorstelling niet aan uw verwachting voldeed d.m.v. een klachtenformulier. U ontvangt binnen twee weken een reactie. Voorstellingen zonder pauze, randactiviteiten alsook voorstellingen uit het genre ‘Uit de regio’ zijn van deze regeling uitgesloten.