Feestelijk beleven

Heeft u iets te vieren? Ook dan bent u bij het Munttheater aan het goede adres. We pakken graag uit met een diner op toneel of zorgen voor een dansvloer in de foyer. Maar ook voor kleinere partijen zoals een jubileum of een kerstborrel staan we klaar. Een team van professionals zorgt voor de juiste technische materialen en kennis en voor een passend entertainment zetten we graag ons netwerk in.

Een unieke locatie voor maar liefst 600 personen.

In het Munttheater is iedere m² te huur. Voor culturele, commerciële of feestelijke activiteiten. Wat het karakter van uw bijeenkomst ook is, wij kunnen elke sfeer creëren. Feestelijk of zakelijk, groots en meeslepend, klein en intiem, eenvoudig of bijzonder hightech, bij kaarslicht of met een doordacht lichtplan.
Het kan allemaal!

Wilt u meer informatie?
Ons team biedt professionele begeleiding aan bij elk evenement en zorgt ervoor dat uw wensen tot in de puntjes worden uitgewerkt. Het enige waar u nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten!

 

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met het team evenementen en verhuur via: 0495-513575 of door een mail te sturen naar zakelijk@munttheater.nl