Contact

Poort van Limburg

Het zalencomplex en de multifunctionele theaterzaal Poort van Limburg is gesitueerd aan de rand van het stadscentrum van Weert, met uitzicht op de Zuid-Willemsvaart. Het complex is gelegen aan de rand van het centrum (5 minuten van de rijksweg A2) en op 10 minuten loopafstand van het NS station. Verder beschikt het over een eigen parkeergarage. Naast de grote multifunctionele zaal met balkon, biedt de locatie diverse vergaderruimtes.

Zaalcapaciteit (coronaproof)
De grote zaal biedt een flexibel podium en een professionele licht- en geluidinstallatie. Voor congressen en presentaties is de capaciteit 115 zitplaatsen (single opstelling) op 1,5 meter afstand. Bij opstellingen per 2 personen bedraagt de zaalcapaciteit 172 zitplaatsen (zaal + balkon).  Per evenement kan er persoonlijk afgestemde horeca gefaciliteerd worden. Deze evenementen locatie wordt momenteel geëxploiteerd door het Munttheater en de horeca is in handen van horecapartner Hostellerie Munten.

  • Neem contact met ons op

  • * verplichte velden

  • Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.