Particulieren

Een unieke locatie van 2 tot 600 personen

In het Munttheater is iedere m² te huur. Ook privé. Voor culturele, commerciële of feestelijke activiteiten. Wat het karakter van uw bijeenkomst ook is, wij kunnen elke sfeer creëren. Feestelijk of zakelijk, groots en meeslepend, klein en intiem, eenvoudig of bijzonder hi-tech, bij kaarslicht of met een doordacht lichtplan.
Het Munttheater of de foyer exclusief voor uw gasten? Een bijzondere brainstorm in de kleedkamer van het theater? Een rondleiding door de catacomben van het theater? Een bezoekje aan een voorstelling aansluitend aan uw vergadering? Een diner op het podium? Een buffet in de foyer? Uw kerstmarkt? Kerst- of nieuwjaarsborrel? Een jubileum te vieren? Het kan allemaal!

Interesse?
Ons team van ervaren evenementcoördinatoren, technici en horecamensen zorgt ervoor dat we precies dát neerzetten wat u in gedachten heeft. Het enige waar u op het moment suprême nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het team evenementen en verhuur, Yvonne Nies-Bergmans, Gertie Poels en Hanneke Schreurs. Dat kan via 0495-513575 of door een mail te sturen naar zakelijk@munttheater.nl