Contact

Gratis repetitieruimte

Muziek- en toneelverenigingen, dansensembles en harmonieën, allemaal hebben ze hun geliefde hobby moeten missen de afgelopen maanden. Repetitielokalen waren gesloten en elkaar fysiek ontmoeten was niet mogelijk. Naar verwachting worden de komende weken de covid-19 maatregelen versoepeld en mag het Munttheater vanaf 5 juni a.s. open voor groepen van maximaal 30 personen op 1,5 meter. Het Munttheater wil graag het Weertse culturele leven helpen opstarten en biedt het verenigingen tot 1 augustus a.s. de mogelijkheid gratis te repeteren op 1,5 meter, op het toneel van de theaterzaal, in kleedkamers, het Rabobank Theatercafé en de Cubislounge. 

Indien je gebruik wil maken van het aanbod om gratis te repeteren in het Munttheater neem dan contact op met Yvonne, Hanneke of Gertie van de afdeling Evenementen en Verhuur, via onderstaand contactformulier of 0495-513575 (dagelijks bereikbaar tussen 13:00 en 17:00 uur). Repetities zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid, met maximaal 30 personen, waarbij de covid-19 maatregelen in acht dienen te worden genomen. De startdatum van de repetities is afhankelijk van de maatregelen die vastgesteld worden door de Nederlandse overheid.

  • Neem contact met ons op

  • * verplichte velden

  • Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.