Verenigingen

Schitteren op het podium van het Munttheater. Dat kan! Uw vereniging of organisatie kan op onze bühne acte de présence geven. Wat is er mooier dan samen een voorstelling maken met als doel deze te presenteren aan het eigen publiek in een professioneel theater. Het biedt daarnaast ook de kans om bij een nieuw publiek onder de aandacht te komen.

Het hele traject wordt begeleid door ervaren theatertechnici, hetgeen resulteert in een hoogstaande productie. Ook achter de schermen kunnen jullie op ons rekenen. We verzorgen de kaartverkoop, denken mee in het promoten van de voorstelling en onze evenementencoördinator begeleidt de productie van begin tot eind.

 

Interesse?

Ons team van ervaren evenmentcoördinatoeren, technici en horecamensen zorgt ervoor dat we precies dát neerzetten wat u in gedachten heeft. Het enige waar u op het moment suprême nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het team evenementen en verhuur, Yvonne Nies-Bergmans, Gertie Poels en Hanneke Schreurs.
Dat kan via 0495-513575 of door een mail te sturen naar zakelijk@munttheater.nl