Zakelijk

Het Munttheater biedt de mogelijkheid om uw organisatie te associëren met een professionele partner die garant staat voor theaterproducties en (zakelijke) evenementen. We bieden een avond uit in het theater met uw relaties. De wereld van het theater vormt een unieke kans voor één op één communicatie met uw doelgroep. Uw gasten worden bereikt in een ontspannen sfeer. Zo’n avond stellen we volledig op maat voor u samen.
U kunt ook meeliften op de naamsbekendheid van het Munttheater door te adverteren in onze theaterbrochure, logo-vermelding op de website of op de tv-schermen in de foyer. Wat uw wensen ook zijn, wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

 

 

 

 

 

Interesse?

Ons team van ervaren evenementcoördinatoren, technici en horecamensen zorgt ervoor dat we precies dát neerzetten wat u in gedachten heeft. Het enige waar u op het moment suprême nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het team evenementen en verhuur, Yvonne Nies-Bergmans, Gertie Poels en Hanneke Schreurs. Dat kan via 0495-513575 of door een mail te sturen naar zakelijk@munttheater.nl