Voorstelling Peachez alleen live te zien via online platform Zoom

Toneelgroep Maastricht heeft besloten om de tournee van Peachez in de Nederlandse theaters te stoppen en de voorstelling in december 2020 live via online platform Zoom te spelen.

Vanwege de opgelegde sluiting van de theaters en de verlaging van de capaciteit naar 30 stoelen kan Peachez niet worden gespeeld in de theaters. De voorstelling kan ook niet worden verplaatst naar andere speeldata, ondanks de bereidwilligheid van de theaters en de flexibiliteit van cast en crew.
Door de voorstelling live via het online platform Zoom te spelen, maakt het gezelschap het mogelijk dat iedereen de voorstelling toch kan zien. Peachez speelt live via Zoom van dinsdag 1 t/m donderdag 3 december en van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 december om 20.00 uur. De toegang is gratis, een donatie is welkom. Kijk voor meer informatie op de website van Toneelgroep Maastricht
 
Heeft u kaarten gekocht voor deze voorstelling op 26 november in het Munttheater, dan ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail over de verdere afhandeling.