vr 17 sep 2021

Linda – Lenny – Gerrit

Gerrit Dragt

Theater op locatie! In kader van 10 jaar Cultureel Lint staat er in park De Weijer in de wijk Biest een theatervoorstelling. Neem je campingstoeltje (en fleecedekentje) mee en geniet van de intieme theaterbeleving Linda-Lenny-Gerrit met een camper als decor.

  • 19:00
  • 10,00
  • Toneel
  • Park de Weijer - Biest Weert
Niet reserveerbaar

LINDA-LENNY-GERRIT is een theatervoorstelling over groeiende woningnood en over de eindeloze veerkracht van de mens om, ook vanuit een crisis, altijd weer nieuwe mogelijkheden te zien. Hoopvol, humoristisch en ontroerend.

Waarom zijn wij, Lara (regie) en Gerrit (spel), in een camper gaan wonen? En waarom hebben anderen gekozen voor alternatieve woonvormen?

Met ons eigen verhaal en het boek Nomadland van Jessica Bruder als inspiratie speelt Gerrit Dragt drie personages: Linda May, een 77-jarige vrouw uit Amerika, die vertelt over:
Gerrit Dragt, een 40-jarige man uit Nederland. En Lenny, een socioloog op wielen die het verhaal van Linda May vertelt.

Let op:
– Neem je eigen klapstoeltje mee! (of laat het ons weten als dit niet lukt via theaterkassa@munttheater.nl dan zorgen wij hier voor)
– Deze voorstelling zal gespeeld worden in wijkpark De Weijer te Weert. De adresgegevens zijn terug te vinden op het ticket.