We verwelkomen graag alle bezoekers in ons theater – ook als daar even wat meer voor nodig is

Toegankelijkheid

We verwelkomen graag alle bezoekers in ons theater – ook als daar even wat meer voor nodig is

Hulphond / Blindengeleidehond

Het is toegestaan uw hulphond / blindengeleidehond mee naar het theater te nemen. Reserveer uw kaarten hiervoor via onze Theaterkassa. Uw kaarten worden dan speciaal gereserveerd en u ontvangt nadere informatie.

Lift

We beschikken over een lift om de theaterzaal en Rabobank theatercafé te bereiken (met uitzondering van het balkon).

Rolstoelplaatsen

In de theaterzaal van het Munttheater is een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Wilt u gebruik maken van de rolstoelplaatsen, dan kunt u deze uitsluitend telefonisch of direct aan onze Theaterkassa reserveren.

Slechthorenden

Het Munttheater beschikt sinds kort over een nieuw auditief systeem om je theaterbeleving zo optimaal mogelijk te maken. Je kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Het nieuwe systeem werkt met het zogenaamde BYOD (bring your own device). Dat wilt zeggen dat het de bedoeling is dat iemand die gebruik wilt maken van onze gehoorondersteuning, hij/zij de eigen smartphone meeneemt. Dit kan zowel een Apple (iPhone) als een Android (Samsung, LG, HTC ect.) toestel zijn. Je maakt connectie met het speciale wifi netwerk waarover het geluid gespeeld wordt. 

Installeer (van te voren) de app ‘Sennheiser MobileConnect’.

Android: Download
Apple: Download

 

Bij onze Theaterkassa kan je aangeven dat je gebruik wil maken van onze gehoorondersteuning. Meld je hier voorafgaand aan de voorstelling.  Je krijgt daar verdere uitleg over het gebruik van het systeem en is het mogelijk om het geluid te testen voor je de zaal in gaat. Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact op met de theaterkassa op +31 (0) 495-513575.