Het Munttheater rolt de loper uit voor cultuureducatie

Educatie

Het Munttheater rolt de loper uit voor cultuureducatie

“Wij geloven dat het kijken en luisteren naar podiumkunst de blik van kinderen op de wereld verruimt.”

Een bezoek aan een theatervoorstelling doet ongelooflijk veel met het jonge brein. Live theater neemt kinderen mee in een magische wereld, prikkelt hun fantasie, inspireert, spoort het creatieve denken aan en daagt uit. Het Munttheater wil zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met deze voor hen vaak nieuwe en onbekende wereld. 

Ieder schooljaar staat er voor alle leerlingen van het primair onderwijs een passende voorstelling in ons educatief aanbod, die past bij de belevingswereld van hun eigen leeftijd. Aan elke voorstelling is een educatieprogramma gekoppeld

Voor het voortgezet onderwijs werkt het Munttheater graag op maat. Want geen school is hetzelfde. Er is een prachtig aanbod met een grote diversiteit aan thema’s. Voorstellingsbezoeken kunnen aangevuld worden met nagesprekken en theater- en dansworkshops.

 

 

 

16638
16638

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Geen school is hetzelfde, daarom gaan we bij interesse het liefst zo snel mogelijk persoonlijk in gesprek. We denken graag mee met jouw school over de manier waarop theater en dans kan bijdragen aan een rijkere leeromgeving voor jouw leerlingen. 

Heb je interesse en wil je meer weten neem contact met Gertie Poels (afdeling Educatie). 
Dit kan via educatie@munttheater.nl, via telefoonnummer 0495-513575 of via onderstaand contactformulier.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!
Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!