Cultuureducatie voor Voortgezet Onderwijs

Educatie

Cultuureducatie voor Voortgezet Onderwijs

Het Munttheater werkt graag samen met het voortgezet onderwijs en kan verschillende programma’s op maat ontwikkelen: van voorstellingsbezoek met een workshop erbij, tot aan langlopende leerlijnen cultuureducatie. En alles wat daar tussenin zit. Wat kunnen we op jouw school betekenen met cultuureducatie?

Een voorstelling bezoeken

Laat je leerlingen kennis maken met theater. In het theater kun je je onderdompelen in een andere wereld. Je mag je even overgegeven en kijken naar dat wat op het toneel gebeurt. Je mag in de huid kruipen van iets of iemand anders. Om van perspectief te wisselen. Zodat we leren om anders te kijken. Zodat we onszelf leren verhouden tot de wereld waarin wij leven. Theater is leren op een veilige manier over het leven en hoe de leerling zichzelf daartoe verhoudt.

Een voorstelling bezoeken
Een voorstelling bezoeken

CKV/CJP

Ook dit seizoen heeft het Munttheater weer een aantal voorstellingen geselecteerd die aantrekkelijk geprijsd zijn voor CKV-leerlingen. Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande link.

Meer info
CKV/CJP
CKV/CJP

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Bij de schoolvoorstellingen voor het voortgezet onderwijs is er altijd een mogelijkheid om educatie bij te boeken zoals bijvoorbeeld een workshop, inleiding of nagesprek. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie school? 

Heb je interesse en wil je meer weten neem contact met Gertie Poels (afdeling Educatie). 
Dit kan via educatie@munttheater.nl, via telefoonnummer 0495-513575 of via onderstaand contactformulier.