Horeca

Horeca

Maak je avond theater compleet

Het Munttheater verzorgt zelf dranken en een kleine borrelkaart, met ervaren horeca medewerkers. Diners (uitgeserveerd of walking dinners), lunches of uitgebreide borrelarrangementen worden verzorgd door één van onze prefered suppliers uit Weert en omstreken. Duurzaamheid en gastvrijheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Verrassen, dat is belangrijk voor het Munttheater. Of het nu gaat om heerlijke hapjes en drankjes in onze foyer tijdens een voorstellingsbezoek of de catering van een zakelijk of particulier evenement. Wij zorgen ervoor dat gasten iets unieks beleven.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van horeca in het Munttheater?
In onze Theaterverhuurmap tref je uitgebreide informatie aan over de mogelijkheden en prijzen. Vul het contactformulier onder aan deze pagina in, wij zorgen dan voor een offerte.

Je kunt natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0495-513575 of met Yvonne Nies (Hoofd horeca en publieksdiensten) +31 6 29514442

 

Theaterdrankje
Bij de meeste voorstellingen is een theaterdrankje inbegrepen bij je toegangskaartje, om een snelle service tijdens de pauze te kunnen bieden. Is er een pauze? Dan staat je drankje voor je klaar in de foyer. Is er geen pauze? Dan staat het theaterdrankje na afloop van de voorstelling voor je klaar.

Horeca vacatures

Kom jij het horecateam versterken? Klik hieronder op de vacature