Partners en samenwerkingen

Samen staan we sterk

Partners en samenwerkingen

Als relatie van het Munttheater profiteert u van de vele mogelijkheden die het theater u, uw collega’s en zakenrelaties biedt. We bieden diverse opties zoals adverteren in onze seizoensbrochure, logo-vermelding op de website of tv-schermen in de foyer aangevuld met een avond uit in het theater met zakelijke relaties. Zo stellen we een business pakket op maat voor u samen.

9893

Een businessclub waar u en uw partner in een sfeervolle ambiance kunnen genieten van originele voorstellingen, onderhoudend gezelschap en culinaire verrassingen.
Tijdens Cubis-activiteiten worden cultuur, business en ontspanning met elkaar verbonden. Dat maakt deze bijeenkomsten bij uitstek geschikt om uw (zakelijke) relaties stijlvol te fêteren en om te netwerken met collega-ondernemers. Cubis organiseert deze activiteiten in alliantie met het Munttheater Weert.

Meer info over Cubis Weert
9777
9777

Dankzij het Kickstart Cultuurfonds heeft het Munttheater een bezoek aan het theater volledig coronaproof kunnen maken en kunnen we onze bezoekers laten genieten van een totaal beleving mét horeca. Wij zijn het Kickstart Cultuurfonds zeer erkentelijk dat zij ons met een financiële bijdrage ondersteunen tijdens de covid-19 pandemie.

Meer info over het Kickstart Cultuurfonds
9891
9891

Samenwerking Noord- en Midden-Limburgse theaters

Verrassen. Ontroeren. Inspireren. Vervoeren. Tranen laten lachen. De tijd doen vergeten. Beleving is nooit ver weg. Je bent er even helemaal uit. En dat gunnen we iedereen. Samen met vier andere Noord- en Midden-Limburgse theaters vormen we het samenwerkingsorgaan en presenteren ons onder de naam TheaterDichtbij. TheaterDichtbij is een initiatief van deze vijf gastvrije theaters: De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert. TheaterDichtbij uit zich in de eerste plaats als een online platform waar jij de voorstellingen van vijf verschillende theaters uit Noord- en Midden-Limburg overzichtelijk bij elkaar vindt. Op theaterdichtbij.nl zie je in één oogopslag welke voorstellingen bij jou in de buurt spelen. En in welke theaters precies. Superhandig!

Samenwerking Noord- en Midden-Limburgse theaters
Samenwerking Noord- en Midden-Limburgse theaters