Partners en samenwerkingen

Samen staan we sterk

Partners en samenwerkingen

Als relatie van het Munttheater profiteert u van de vele mogelijkheden die het theater u, uw collega’s en zakenrelaties biedt. We bieden diverse opties zoals adverteren in onze seizoenbrochure, logo-vermelding op de website of tv-schermen in de foyer aangevuld met een avond uit in het theater met zakelijke relaties. Zo stellen we een business pakket op maat voor u samen.

14140

Samenwerking culturele instellingen Weert

Dat cultuur leeft in Weert blijkt maar weer nu de vijf professionele culturele instellingen de handen ineenslaan. Naast muziek, theater en dans is er ook ruimte voor beeldende kunst, erfgoed en literatuur. 

Deze samenwerking bestaat uit RICK, Poppodium de Bosuil, Museum W, Bibliocenter Weert en het Munttheater. Jaarlijkse organiseert deze samenwerking het Cultureel Lint. Tijdens dit jaarlijkse culturele festival laten professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer!

Samenwerking culturele instellingen Weert
Samenwerking culturele instellingen Weert

Businessclub Cubis

Een businessclub waar u en uw partner in een sfeervolle ambiance kunnen genieten van originele voorstellingen, onderhoudend gezelschap en culinaire verrassingen.
Tijdens Cubis-activiteiten worden cultuur, business en ontspanning met elkaar verbonden. Dat maakt deze bijeenkomsten bij uitstek geschikt om uw (zakelijke) relaties stijlvol te fêteren en om te netwerken met collega-ondernemers. Cubis organiseert deze activiteiten in alliantie met het Munttheater Weert.

Meer info over Cubis Weert
Businessclub Cubis
Businessclub Cubis

Samenwerking Noord- en Midden-Limburgse theaters

Samen met vier andere Noord- en Midden-Limburgse theaters vormen we het samenwerkingsorgaan en presenteren ons onder de naam TheaterDichtbij. TheaterDichtbij is een initiatief van deze vijf gastvrije theaters: De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert. 

TheaterDichtbij uit zich in de eerste plaats als een online platform waar jij de voorstellingen van vijf verschillende theaters uit Noord- en Midden-Limburg overzichtelijk bij elkaar vindt. Op theaterdichtbij.nl zie je in één oogopslag welke voorstellingen bij jou in de buurt spelen. En in welke theaters precies. Superhandig!

Samenwerking Noord- en Midden-Limburgse theaters
Samenwerking Noord- en Midden-Limburgse theaters