9630

Kaarverkoop

Informatie over theater tickets

Wat leuk dat je van plan bent om een voorstelling bij Munttheater Weert te bezoeken! Bij ons kun je op verschillende manieren tickets bestellen. Zo kun je natuurlijk theater kaartjes kopen via onze website. Vind je het fijner als een medewerker je helpt bij het reserveren van theater tickets? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om telefonisch kaartjes te bestellen. Deze optie is beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur door te bellen naar +31 (0)495 513575. Je kunt ook theater tickets kopen bij onze medewerkers aan de kassa. De theaterkassa is geopend op donderdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur en één uur voor het begin van elke voorstelling. 

Meer informatie

Betaalmethodes

Je kunt gemakkelijk betalen via

  • Via pin-only (theaterkassa & Rabobank theatercafé)
  • Via iDeal (website)
  • Munttheater Cadeaubon (theaterkassa + website)
  • Munttheater Tegoedbon (theaterkassa + website)
  • VVV-cadeaukaart* (theaterkassa)
  • Podiumcadeaukaart (theaterkassa + website)
  • MisterCash / Belfius Direct Net (voor Belgische bezoekers via website)

Kaarten annuleren

Ben je onverhoopt verhinderd? Tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling kun je je kaarten kosteloos annuleren en ontvang je je aankoopbedrag retour.
Vindt de voorstelling binnen 48 uur plaats? Dan kun je je kaarten kosteloos omruilen voor een andere voorstelling tot het aanvankelijke aankoopbedrag of je kunt je kaarten inwisselen voor een Munttheater tegoed. Dit tegoed blijft onbeperkt geldig en kun je gebruiken bij een volgende bestelling. In dit geval betaal je € 2,50 annuleringskosten per kaart, met een maximum van € 10,00 per bestelling. Het annuleren van kaarten kan alleen telefonisch via 0495-513575 of aan de theaterkassa.

Kaarten verloren

Ben je je kaarten verloren? Het uitdraaien van duplicaatkaarten kost € 0,50 per kaart, met een maximum van € 5,00 per bestelling.

Leeftijdsindicatie en info voor allerkleinste bezoekers

Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden je aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.

Omruilen

Je kunt je kaarten tot 24 uur voor de voorstelling kosteloos omruilen voor een andere voorstelling tot het aanvankelijke aankoopbedrag.

Service- en verzendkosten

Bij het reserveren van kaarten aan de theaterkassa worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Indien je via internet bestelt, betaal je slechts € 1,00 transactiekosten per bestelling. Voor het verzenden van kaarten wordt € 2,00 verzendkosten in rekening gebracht.

Voorstelling geannuleerd

Voorstellingen kunnen verplaatst worden naar een andere datum, de inhoud kan wijzigen en ook artiesten in een voorstelling kunnen wisselen. Mocht het gebeuren dat een voorstelling wordt geannuleerd, dan zullen wij je hiervan minimaal 24 uur van te voren per telefoon of e-mail op de hoogte stellen. Daarom vragen wij bij het reserveren om je contactgegevens zoals e-mailadres en telefoonnnummer.

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen via onze website. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en je staat bovenaan op de lijst, dan sturen wij je een e-mail met daarin een link waarmee je meteen de vrijgekomen kaarten kunt betalen. Je ontvangt daarna direct de kaarten in je mailbox.

Weet waar je koopt

Let op! Via o.a. Topticketshop.nl worden illegaal tickets te koop aangeboden. Deze zijn niet geldig! Koop je kaarten alleen rechtstreeks op de website van het Munttheater of via onze Theaterkassa. Weet waar je koopt! Klik hier voor meer informatie.

Eenvoudig en veilig theater kaartjes kopen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen makkelijk theater tickets kan kopen. Daarom bieden we verschillende manieren aan om theater kaartjes te kopen. Wil je kaartjes bestellen via onze website? Ons online reserveringssysteem is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je kunt je voorstelling via de website selecteren, je favoriete stoelen kiezen en veilig online betalen met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact. Naast online bestellen kun je ook telefonisch of aan de theaterkassa theater tickets kopen bij een medewerker. Zo kun je kaartjes reserveren op jouw manier!

Theater tickets voor elke gelegenheid

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je altijd wel een voorstelling vindt die bij jou past. Bijna alle genres in het theater hebben een plekje op het podium van onze sfeervolle theaterzaal. Of je nu houdt van drama, komedie, muziek of dans: bij Munttheater kun je de theater tickets kopen waar jij naar op zoek bent. Naast de verschillende genres heeft ons theater voorstellingen voor bezoekers van alle leeftijden. Zo vind je op onze website theater tickets voor familievoorstellingen voor kinderen vanaf twee jaar. Maar ook senioren die graag in de middag een optreden willen bezoeken zijn van harte welkom, bijvoorbeeld tijdens het seniorenmatinee.

Koop nu je theater tickets!

Een bezoek aan Munttheater Weert staat garant voor een gezellige avond uit. Bekijk onze theater agenda, selecteer je favoriete voorstelling en koop je theater kaartjes vandaag nog. Of je ze nu telefonisch of via onze website bestelt vanaf je eigen bank, of op de avond zelf:je theater tickets kopen bij Munttheater Weert is eenvoudig en veilig. Let op! Populaire voorstellingen raken snel uitverkocht. Wees er daarom snel bij en reserveer je theater kaartjes vandaag nog!