CKV en jongeren

Korting en voordeel

CKV en jongeren

Theater is er voor iedereen. We willen jong en oud laten genieten van een live voorstelling, van het gevoel als je de theaterzaal binnenloopt, van het applaus en het praatje na de voorstelling. In gesprekken met jongeren geven zij regelmatig aan niet te weten wat er te doen is bij het theater, maar ook dat ze de prijs soms te hoog vinden voor iets waarvan ze niet zeker weten of het leuk is. Daar willen we wat aan doen! Met de jongerenkorting zetten we nog steviger in op het stimuleren van theaterbezoek door jongeren. 

LAST MINUTE jongerenprijs - Voor €12,50 naar een voorstelling!

Jongeren tussen de 15 en 26 jaar kunnen voor een last-minute prijs van € 12,50 naar een professionele theatervoorstelling in het Munttheater. Dit is ook nog eens inclusief een drankje. Nauwelijks duurder dan een bioscoopkaartje dus! De kaartjes kunnen vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling gekocht worden aan de theaterkassa. Dit geldt alleen voor niet uitverkochte voorstellingen, want reserveren vooraf is niet mogelijk. 

Op vertoon van een geldig ID of schoolpas kun je één ticket per persoon kopen. Dus wil je voorafgaand aan een avondje stappen nog iets gezelligs met je vrienden doen? Loop dan vanaf 19:15 uur eens binnen in het theater, en informeer of er nog kaartjes zijn. Kijk op deze website voor het actuele programma van cabaret, toneel, muziek of show en kies uit wat je leuk vindt!

LAST MINUTE jongerenprijs - Voor €12,50 naar een voorstelling!
LAST MINUTE jongerenprijs - Voor €12,50 naar een voorstelling!

CKV/CJP

Ook dit seizoen heeft het Munttheater weer een aantal voorstellingen geselecteerd die aantrekkelijk geprijsd zijn voor CKV-leerlingen. Hieronder vind je een overzicht van deze voorstellingen. 

Koop jouw kaartje bij de Theaterkassa op vertoon van je CJP- of schoolpas, of reserveer telefonisch via ​0495 - 513575. CKV-kaarten voor deze voorstellingen kosten slechts € 12,50  en zijn inclusief pauzedrankje.

Samen met je school een CKV voorstelling bezoeken? Neem dan contact op met Gertie Poels via educatie@munttheater.nl.

Er zijn een beperkt aantal CKV kaarten per voorstelling beschikbaar. Dus ben er op tijd bij!

CKV/CJP
CKV/CJP

CKV-voorstellingen