CKV en jongeren

Korting en voordeel

CKV en jongeren

CKV/CJP

Ook dit seizoen heeft het Munttheater weer een aantal voorstellingen geselecteerd die aantrekkelijk geprijsd zijn voor CKV-leerlingen. Hieronder vind je een overzicht van deze voorstellingen. Neem contact op met jouw CKV-leerkracht om jouw kaartje te reserveren.

Of koop jouw kaartje bij de Theaterkassa op vertoon van je CJP- of schoolpas. CKV-kaarten voor deze voorstellingen kosten slechts € 12,50 (tenzij anders aangegeven) en zijn inclusief pauzedrankje.

CKV/CJP
CKV/CJP

CKV-voorstellingen

LAST MINUTE jongerenprijs - Voor €12,50 naar een voorstelling!

Jongeren tussen de 15 en 26 jaar kunnen voor een last-minute prijs van € 12,50 naar een professionele theatervoorstelling in het Munttheater. Dit is ook nog eens inclusief een drankje. Nauwelijks duurder dan een bioscoopkaartje dus! De kaartjes kunnen vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling gekocht worden aan de theaterkassa. Dit geldt alleen voor niet uitverkochte voorstellingen, want reserveren vooraf is niet mogelijk. 

Op vertoon van een geldig ID of schoolpas kun je één ticket per persoon kopen. Dus wil je voorafgaand aan een avondje stappen nog iets gezelligs met je vrienden doen? Loop dan vanaf 19.15 uur eens binnen in het theater, en informeer of er nog kaartjes zijn. Kijk op deze website voor het actuele programma van cabaret, toneel, muziek of show en kies uit wat je leuk vindt!

LAST MINUTE jongerenprijs - Voor €12,50 naar een voorstelling!
LAST MINUTE jongerenprijs - Voor €12,50 naar een voorstelling!