Matineevoorstellingen

Theaterserie

Matineevoorstellingen

Voor wie graag het theater bezoekt, maar liever niet ‘s avonds, zijn er steeds meer mooie voorstellingen en concerten te bezoeken. De voorstelling begint om 15.00 uur, je wordt gezellig ontvangen met koffie en vlaai en je bent op tijd weer thuis. Voor meer informatie of persoonlijk advies over zitplaatsen, bijvoorbeeld als men minder mobiel is, of minder goed ziet of hoort, kan men op donderdag en vrijdagmiddag bij de theaterkassa terecht of even bellen met een van de medewerkers via telefoonnummer 0495-513575.
 

oktober

Matineevoorstelling

Muziek

Nashville's Country Café

The greatest country stars

zondag 20 okt.

15:00 uur

€ 25,50

Matineevoorstelling

Muziek

Sous le ciel de Paris

Paulus Schäfer & Dominique Paats

donderdag 24 okt.

15:00 uur

€ 17,50

november

Matineevoorstelling

Muziek

Gerard van Maasakkers

In de Gloria

zondag 03 nov.

15:00 uur

€ 23,50

december

Matineevoorstelling

Muziek

Piano Recital

Muza Valiaddinzade

zondag 22 dec.

15:00 uur

€ 17,50

Matineevoorstelling

Muziek

Kerst met een Pluim

Heritage Sinfonietta o.l.v. Martijn Pepels

maandag 23 dec.

15:00 uur

€ 17,50

april

Matineevoorstelling

Muziek

The Story of the Blue Diamonds

The New Diamonds

zondag 13 apr.

15:00 uur

€ 19,50

mei

Matineevoorstelling

Muziek

Lenny Kuhr

Theatertour

zaterdag 10 mei

20:15 uur

€ 19,50

Veelgestelde vragen

Hulphond / Blindengeleidehond

Het is toegestaan uw hulphond / blindengeleidehond mee naar het theater te nemen. Reserveer uw kaarten hiervoor via onze Theaterkassa. Uw kaarten worden dan speciaal gereserveerd en u ontvangt nadere informatie.

Lift

We beschikken over een lift om de theaterzaal en Rabobank theatercafé te bereiken (met uitzondering van het balkon).

Rolstoelplaatsen

In de theaterzaal van het Munttheater is een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Wilt u gebruik maken van de rolstoelplaatsen, dan kunt u deze uitsluitend telefonisch of direct aan onze Theaterkassa reserveren.

Slechthorenden

Het Munttheater beschikt sinds kort over een nieuw auditief systeem om je theaterbeleving zo optimaal mogelijk te maken. Je kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Het nieuwe systeem werkt met het zogenaamde BYOD (bring your own device). Dat wilt zeggen dat het de bedoeling is dat iemand die gebruik wilt maken van onze gehoorondersteuning, hij/zij de eigen smartphone meeneemt. Dit kan zowel een Apple (iPhone) als een Android (Samsung, LG, HTC ect.) toestel zijn. Je maakt connectie met het speciale wifi netwerk waarover het geluid gespeeld wordt. 

Installeer (van te voren) de app ‘Sennheiser MobileConnect’.

Android: Download
Apple: Download

 

Bij onze Theaterkassa kan je aangeven dat je gebruik wil maken van onze gehoorondersteuning. Meld je hier voorafgaand aan de voorstelling.  Je krijgt daar verdere uitleg over het gebruik van het systeem en is het mogelijk om het geluid te testen voor je de zaal in gaat. Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact op met de theaterkassa op +31 (0) 495-513575.