do 2 jan

Kinky Boots

Met Vajèn van den Bosch e.a.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola.

  • 20:15
  • De Maaspoort Theater & Events
kaarten

Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. Een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

GRATIS busvervoer
Bij deze voorstelling kunt u gebruik maken van gratis busvervoer vanuit Weert met de volgende opstapplaatsen: Weert – Nederweert – Ospel – Meijel – Maasbree.
Zie hiervoor de website van De Maaspoort Theater & Events

Let op: deze voorstelling zal plaatsvinden in De Maaspoort Theater & Events te Venlo. Ook te zien op 3, 4 en 5 januari 2020 – klik hier voor alle data

TheaterDichtbij
Verrassen. Ontroeren. Inspireren. Vervoeren. Tranen laten lachen. De tijd doen vergeten. Beleving is nooit ver weg. Je bent er even helemaal uit. En dat gunnen we iedereen. TheaterDichtbij is een initiatief van 5 gastvrije theaters: De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert. Ons doel? Jou een rijker, verrassender en gevarieerder programma bieden. Want samen maken we theaterbezoek aantrekkelijker en makkelijker voor je. Zodat jij nooit lang hoeft na te denken over wat je met vrije tijd gaat doen.