za 9 mrt
2+

Peppa Pig

Verrassingsfeest!

Verrassing! Het lieve varkentje Peppa Pig is terug met een nieuwe familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer.

  • 16:00
  • 16,95
  • Jeugd
kaarten
  • Peppa Pig
  • Peppa Pig

Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel? Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest!’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen en kleurrijke decors maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie. Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel!

Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden u aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.