za 6 nov 2021

RUMAG

Nu live in het theater!

Deze voorstelling is geannuleerd. Kaartkopers zijn inmiddels via e-mail op de hoogte gebracht.

  • 20:15
  • 25,00
  • Show
Geannuleerd

RUMAG, het grootste social mediaplatform van Nederland, gaat het theater in. En met René Watzema als host wordt het een avond zoals je van RUMAG. mag verwachten.

De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen, krijgt een eigen theatertour. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social mediaplatform van Nederland en is het de hoogste tijd dat we naar jullie toe komen.

Van de haat voor je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent.  Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal, en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Bovendien zijn er in elke show gasten uit de showbizz op het gebied van muziek en humor.