di 2 nov

Veldhuis & Kemper

Hou dat vast (try-out)

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer. Deze uitspraak vormt de basis voor ‘Hou dat vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper.

  • 20:15
  • 24,00
  • Cabaret
kaarten

Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is… Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. Je snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Voor deze voorstelling zijn al kaarten verkocht in het vorige seizoen. Vanwege de beperkte zitplaatsen op dit moment is de wachtlijst actief. Wil je kaarten kopen voor deze voorstelling? Meld je dan vanaf maandag 21 juni 10:00 uur aan op de wachtlijst, je krijgt dan een seintje wanneer je weer kaarten kunt kopen.