Veelgestelde vragen

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen kun je jezelf op de wachtlijst van die voorstelling plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en je komt daarvoor in aanmerking, nemen wij telefonisch contact met je op. Vergeet dus niet je telefoonnummer te vermelden bij een reservering.

Openingstijden van de Theaterkassa

De Theaterkassa van het Munttheater is geopend op donderdag en vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur.
En een uur voor aanvang van een voorstelling. Tevens is de theaterkassa tijdens kantooruren (10:00 – 17:00 uur) te bereiken via telefoonnummer 0495-513575

Technische informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina Technische informatie

Roken, eten en drinken niet toegestaan

Roken, eten en drinken
In het Munttheater geldt een algemeen rookverbod. Ook het nuttigen, gebruiken, verhandelen of dragen van enigerlei verdovende middelen is verboden. Ook s het niet toegestaan om drank en/of etenswaren mee te nemen in de zaal. Wilt u toch roken? Dan mag dit uitsluitend alleen bij de hoofdingang van het theater.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie
Als een voorstelling niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u aanspraak maken op onze tevredenheidgarantie. Voorwaarde is dat de voorstelling in de pauze verlaat én ons laat weten waarom de voorstelling niet aan uw verwachting voldoet d.m.v. een klachtenformulier. U ontvangt binnen twee weken een reactie. Voorstellingen zonder pauze, randactiviteiten alsook voorstellingen uit het genre ‘Uit de regio’ zijn van deze regeling uitgesloten.

Online kaarten bestellen

Koop gemakkelijk uw kaarten via onze website
Via de website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen. U kunt uw stoel(en) kiezen via de zaalplattegrond en zelf uw e-tickets uitprinten. Betalen gaat snel en veilig via iDeal. Bovendien is het ook mogelijk om met de Podium Cadeaukaart te betalen. Wilt u uw kaarten per post ontvangen, dan betaalt u € 2,00 verzendkosten. Voor onze Belgische gasten bestaat de mogelijkheid om in onze webshop te betalen met : Belfius Direct Net of Bancontact/ Mister Cash.

Programmawijzigingen

Voorstellingen kunnen verplaatst worden naar een andere datum, de inhoud kan wijzigen en ook artiesten in een voorstelling kunnen wisselen. De brochure wordt al in het voorjaar samengesteld en op dat moment zijn de programma’s van de artiesten vaak nog niet af. Actuele informatie over onze voorstellingen vindt u op onze website bij de voorstellingsinformatie. Als het nodig is informeren we u graag per post, telefoon of e-mail. Daarom vragen wij u bij uw reservering om uw gegevens.

Parkeren

Reizen naar het Munttheater
In de buurt van ons theater zijn er diverse parkeermogelijkheden. Op de kaart hieronder kunt u deze bekijken. Er gelden verschillende tarieven. Komt u met het openbaar vervoer?
Plan dan hieronder gemakkelijk uw reis.

Plan mijn reis

Parkeren
In de buurt van ons theater zijn er diverse parkeermogelijkheden. Op de kaart hieronder kunt u deze bekijken.