Gehoorondersteuning 'Bring your own device'

Nieuws

Gehoorondersteuning 'Bring your own device'

Beleef je theaterbezoek optimaal!

Bring your own device

Het Munttheater beschikt over een auditief systeem om je theaterbeleving zo optimaal mogelijk te maken. Je kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Het nieuwe systeem werkt met het zogenaamde BYOD (bring your own device). Dat wil zeggen dat het de bedoeling is dat iemand die gebruik wenst te maken van onze gehoorondersteuning, een eigen smartphone meeneemt. Dit kan zowel een Apple (iPhone) als een Android (Samsung, LG, HTC ect.) toestel zijn. Je maakt connectie met het speciale wifi netwerk ‘MobileConnect’ waarover het geluid afgespeeld wordt.

 

Installeer (van te voren) de app ‘Sennheiser MobileConnect’.

Android: Download
Apple: Download

 

Bij onze Theaterkassa kan je aangeven dat je gebruik wenst te maken van onze gehoorondersteuning. Meld je hiervoor altijd voorafgaand aan de voorstelling bij onze theaterkassa medewerker. Je krijgt daar verdere uitleg over het gebruik van het systeem. Tevens heb je hier de mogelijkheid om het geluid te testen voor je de zaal in gaat. Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact op met de theaterkassa op +31 (0) 495-513575.

Mogelijkheden

De gehoorondersteuning kan zowel met bluetooth als ringleiding aangesloten worden op je hoortoestel. De verbinding is afhankelijk van het type hoortoestel. Ga voorafgaand aan de voorstelling altijd naar de Theaterkassa om de verbinding zo goed mogelijk tot stand te brengen en te testen!

Ook is het mogelijk om zonder hoortoestel ondersteuning te ontvangen. Hiervoor dien je zelf een koptelefoon of oortjes mee te brengen en te verbinden aan je eigen telefoon, die je ook meeneemt naar de voorstelling.