Informatie

Tickets koop je gemakkelijk via 

  • Online via www.munttheater.nl
  • Telefonisch, van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur, via +31 (0)495-513575
  • Bij onze medewerkers aan de theaterkassa

Je kunt gemakkelijk betalen via

  • Via pin (theaterkassa & Rabobank theatercafé)
  • Via iDeal (website)
  • Munttheater Cadeaubon (theaterkassa + website)
  • Munttheater Tegoedbon (theaterkassa + website)
  • VVV-cadeaukaart* (theaterkassa)
  • Podiumcadeaukaart (theaterkassa + website)
  • MisterCash / Belfius Direct Net (voor Belgische bezoekers via website)

Openingstijden theaterkassa
Donderdag en vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling.
Het Munttheater is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur via +31(0)495-513575.

Service- en verzendkosten
Bij het reserveren van kaarten aan de theaterkassa worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Indien je via internet bestelt, betaal je slechts € 1,00 transactiekosten per bestelling. Voor het verzenden van kaarten wordt € 2,00 verzendkosten in rekening gebracht.

Omruilen
Je kunt je kaarten tot 24 uur voor de voorstelling kosteloos omruilen voor een andere voorstelling tot het aanvankelijke aankoopbedrag.

Annuleren
Ben je onverhoopt verhinderd? Tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling kun je je kaarten kosteloos annuleren en ontvang je je aankoopbedrag retour.
Vindt de voorstelling binnen 48 uur plaats? Dan kun je je kaarten kosteloos omruilen voor een andere voorstelling tot het aanvankelijke aankoopbedrag of je kunt je kaarten inwisselen voor een Munttheater tegoed. Dit tegoed blijft onbeperkt geldig en kun je gebruiken bij een volgende bestelling. In dit geval betaal je € 2,50 annuleringskosten per kaart, met een maximum van € 10,00 per bestelling. Het annuleren van kaarten kan alleen telefonisch via 0495-513575 of aan de theaterkassa.

Kaarten verloren?
Ben je je kaarten verloren? Het uitdraaien van duplicaatkaarten kost € 0,50 per kaart, met een maximum van € 5,00 per bestelling.

Voorstelling geannuleerd
Voorstellingen kunnen verplaatst worden naar een andere datum, de inhoud kan wijzigen en ook artiesten in een voorstelling kunnen wisselen. Mocht het gebeuren dat een voorstelling wordt geannuleerd, dan zullen wij je hiervan minimaal 24 uur van te voren per telefoon of e-mail op de hoogte stellen. Daarom vragen wij bij het reserveren om je gegevens.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij je op een wachtlijst plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en je komt daarvoor in aanmerking, nemen wij telefonisch contact met je op. Vergeet dus niet je telefoonnummer te vermelden.

 

Weet waar je koopt
Let op! Via o.a. Topticketshop.nl worden illegaal tickets te koop aangeboden. Deze zijn niet geldig! Koop je kaarten alleen rechtstreeks op de website van het Munttheater of via onze Theaterkassa. Weet waar je koopt! Klik hier voor meer informatie.

Last-minuteprijs
Jongeren van 15 tot 26 jaar kunnen, bij voorstellingen die niet uitverkocht zijn, voor € 12,50 (inclusief theaterdrankje) naar de voorstelling. Dit kan, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs, bij de theaterkassa vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Per persoon kan één kaart worden gekocht. Vooraf reserveren van last-minutekaarten is niet mogelijk.

Kinderprijzen
De kinderprijzen die op de website staan, gelden t/m 12 jaar.

De allerkleinste bezoekers
Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden je aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.