Jouw theaterbezoek

Theaterdrankje
Het Munttheater werkt met een portemonneeloze pauze. De prijs die je voor een kaartje betaalt, is inclusief een theaterdrankje, tenzij anders vermeld. Wordt een voorstelling zonder pauze gespeeld, dan kun je na afloop van je drankje genieten. Eventuele extra consumpties kun je afrekenen via contactloos betalen of met pin.

Kom op tijd
Indien je onverhoopt niet op tijd bent voor de voorstelling, bepaalt de artiest of het gezelschap of je nog kunt plaatsnemen in de zaal. Kan dit niet, dan kun je de voorstelling in het Rabobank theatercafé volgen via de schermen. Te laat komen, ongeacht de reden, geeft geen recht op restitutie.

Stoelverhogers
Bij de ingangen van onze zaal zijn speciale stoelverhogers verkrijgbaar voor onze kleine bezoekers. Het gebruik van het zitje is gratis.

Smartphones, tablets en andere apparatuur
Het maken van foto’s, beeld- of geluidopnames van voorstellingen in het Munttheater is niet toegestaan, tenzij dat voorafgaand of in de voorstelling anders wordt aangegeven. Wij verzoeken je daarom om je gsm, smartphone of tablet voor de voorstelling uit te schakelen en op te bergen, zodat medebezoekers en artiesten hier geen last van hebben.

Gastvrouw / gastheer
Bij al onze voorstellingen zijn gastvrouwen, gastheren en zaalwachten aanwezig bij wie je terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Je kunt ook terecht bij de medewerkers van de horeca of bij de portier. Zij helpen je graag.

Roken, eten en drinken
In het Munttheater geldt een algemeen rookverbod. Ook is het gebruiken, verhandelen of in bezit hebben van enigerlei verdovende middelen verboden. Het is niet toegestaan om drank en/of etenswaren mee te nemen in de zaal.

Tevredenheidsgarantie
Als een voorstelling niet aan je verwachtingen voldoet, kun je aanspraak maken op onze tevredenheidsgarantie. Voorwaarde is dat je de voorstelling in de pauze verlaat én ons laat weten waarom de voorstelling niet aan je verwachting voldeed d.m.v. een klachtenformulier. Je ontvangt binnen twee weken een reactie. Voorstellingen zonder pauze, randactiviteiten alsook voorstellingen uit het genre ‘Uit de regio’ zijn van deze regeling uitgesloten.