Medewerker horeca

Vacature

Medewerker horeca

uren zijn flexibel, we horen graag wat jou het beste schikt!

Voor onze horeca-afdeling zijn wij op zoek naar gastvrije en gemotiveerde collega’s die onze gasten in de watten willen leggen in het gezelligste theater van Limburg. Ben jij gastgericht en op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca? Dan zoeken wij jou!

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en weet van aanpakken. Stilstaan komt niet voor in jouw woordenboek. Op piekmomenten weet je een tandje bij de schakelen en samen met je collega’s de gastvrijheid en snelheid te bieden die de gast verdient. Jij draagt bij aan de gezellige sfeer waar het Munttheater om bekend staat en zorgt ervoor dat elke gast optimaal kan genieten. Verder heb je een open, gastvrije en benaderbare houding. Je bent beschikbaar gedurende het gehele theaterseizoen (september – juli).


 

Wat ga je doen?

Je bedient onze gasten, draait bardiensten en serveert in het horecagedeelte van het theater. Je zorgt dat de publieksruimtes en horecaruimtes gereed zijn voor de ontvangst van onze gasten. Naast de reguliere theatervoorstellingen draai je ook mee met events en activiteiten. Denk hierbij aan congressen, feesten en partijen.

Wat bieden wij

Je bent onderdeel van een gedreven team binnen een theateromgeving waar werkplezier voorop staat! De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in het theaterseizoen (sep-juli). Wij bieden een passend salaris (uurloon) conform de cao Horeca.

Code Culturele Diversiteit

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij het Munttheater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken. 

Hoe solliciteer je?

Wij ontvangen je brief met motivatie en je CV graag via y.nies@munttheater.nl. o.v.v. ‘vacature medewerker horeca’. Vragen over de functie kun je via hetzelfde mailadres stellen aan Yvonne Nies. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.munttheater.nl.