Bezoek aan het Munttheater, gezellig, lekker en gezond!

Nieuws

Bezoek aan het Munttheater, gezellig, lekker en gezond!

Het Munttheater mag zich dit seizoen wederom verheugen op een mooie start van het nieuwe seizoen. Dat blijkt uit de eerste 10.000 verkochte kaarten. Het nieuwe programma 2023-2024, met veel variatie in genres en series, is in goede aarde gevallen en dat resulteert in de eerste uitverkochte zalen.

Lachen is gezond!
En dat we met z’n allen weer zin hebben in een avondje lachen blijkt wel uit het feit dat de cabaretvoorstellingen populair zijn. Net als vorig jaar is er ook weer de Lachen is Gezond-serie waarin het nieuwste getalenteerde cabarettalent ontdekt kan worden. Voor € 88,- kun je 5 avonden genieten van de grote namen van de toekomst. In één klap ben je verzekerd van een seizoen lang regelmatige gezellige avondjes lachen in het Munttheater.

 

Themaseries
Op de website kan geselecteerd worden op de bekende genres, maar ook uit themaseries. In de Weert Respecteert-serie in november bijvoorbeeld, zijn volop voorstellingen met maatschappelijke thema’s te vinden.

Nieuw zijn de seniorenmatinees met programma’s vol nostalgie en muziek, inclusief  koffie en vlaai. Dit is een programma voor ouderen die liever overdag naar het theater komen, gezellig elkaar ontmoeten, genieten van mooie muziek en herinneringen ophalen. Voor meer informatie of persoonlijk advies over zitplaatsen, bijvoorbeeld als men minder mobiel is, of minder goed ziet of hoort, kan men op donderdag en vrijdagmiddag bij de theaterkassa terecht of even bellen met een van de medewerkers. Zij helpen iedereen graag.

Veel bezoekers missen de klassieke muziekmatinees in de programmering. Door het wegvallen van de Concertzaal in het voormalige Rick gebouw is deze succesvolle serie enige jaren geleden komen te vervallen. Om de vele teleurgestelde gasten tegemoet te komen werkt het Munttheater op dit moment samen met Museum W aan een mini serie Matineevoorstellingen op Zondag. Hier volgt begin september meer nieuws over.

Volop keuze in alle genres
Mensen die nog geen keuze gemaakt hebben en wel verzekerd willen zijn van kaartjes van hun favoriete artiest of gezelschap volgend seizoen kijken op www.munttheater.nl. Het Munttheater valt onder de middelgrote theaters met ruim 420 stoelen en dan is het aantal van 10.000 een heel mooie start van de verkoop. Er zijn echter nog volop mooie plekken te kiezen. Een voordeel bij deze grootte van het theater is dat, naast de intieme sfeer, het zicht op het podium altijd goed is.