Cultureel Lint organiseert kleurrijke wedstrijd waarbij foto- en dichtkunst samenkomen

Nieuws

Cultureel Lint organiseert kleurrijke wedstrijd waarbij foto- en dichtkunst samenkomen

Met als thema ‘Limburgs landschap’ wordt het evenement aangevuld met een kleurrijke openbare expositie.

In aanloop naar Cultureel Lint 2023 presenteert de organisatie van het evenement een kleurrijke wedstrijd waarbij foto- en dichtkunst samenkomen. Met als thema ‘Limburgs landschap’ wordt het evenement aangevuld met een kleurrijke openbare expositie.

Eén van de geplande activiteiten tijdens Cultureel Lint is een kleurrijke expositie van de ruimte om ons heen: het Limburgse landschap, in woord en in beeld. Dichters en fotografen worden uitgenodigd hun mooiste werken in te zenden. Hieruit zal door het bestuur van stichting Cultureel Lint, bestaande uit (bestuurs)afvaardigingen van de vier professionele culturele instellingen van Weert, een selectie van de mooiste inzendingen worden gemaakt. Het resultaat, een kleurrijk palet waarbij dichtkunst en fotografie samenkomen, zal zichtbaar zijn tijdens de publieke expositie op en rond Cultureel Lint.

Fotografen én dichters, zowel op amateurniveau als professioneel, krijgen tot 28 mei de gelegenheid de mooiste beelden en teksten van en over het Limburgs landschap in te zenden. De formulieren om in te zenden bevinden zich onderaan deze pagina.

Om te voorkomen dat spatiëring en zinsopbouw afwijkt bij het indienen van tekst, is het alleen mogelijk om teksten als bestand aan te leveren. Voorkeur gaat uit naar Word- of PDF-bestanden.