Na de furore die ze maakte toen ze in 2020 deelnam aan het Amerikaanse programma World of Dance is het nu tijd voor haar eerste theatertournee ‘Delusions’.
Het maakproces rondt ze af in het Munttheater, waarna het publiek de kans krijgt om haar gezelschap Oxygen op 12 of 13 januari te zien shinen.

Oxygen
Oxygen, opgericht in 2015, is een crew die bekend staat om de creatieve choreografieën en illusie-effecten. De afgelopen jaren heeft Oxygen o.l.v. Jennifer veel nationale en internationale competities gewonnen, met als hoogtepunten de winst van het tv-programma Dance as One, een golden buzzer in de Franse variant van Got Talent en goud tijdens de World of Dance Championships in Los Angeles.

Delusion
In ‘Delusion’ neemt Oxygen je mee in een samenspel van dans en illusie waarbij het gebruik van licht de verbindende factor is. ‘Delusion’ is een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en hen meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt.

Speciale prijs voor dansscholen
Om jonge dansers uit de regio de kans te geven om bij deze try-outs aanwezig te zijn hebben alle dansscholen uit de regio Weert een kortingscode ontvangen waarmee zij € 10,- korting per kaartje ontvangen. Informeer hiervoor bij je eigen dansschool.

Quotes Juryleden NBC World of Dance
Ne-Yo : “Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!”
Jennifer Lopez: “Ik voelde hoe je wilde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Jij was de maestro van het orkest en het werkte perfect.” Ze zei dat het dat soort hart, liefde, passie en leiderschap nodig heeft en dat ze op het einde met de choreograaf Jennifer Romen wel kon huilen omdat het zo mooi was. “Het was perfectie!”
Derek Hough: “Het optreden van Oxygen was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal.“