Gouden Ticket Award voor ‘PEPPA PIG Live! – Peppa op Avontuur’

Nieuws

Gouden Ticket Award voor ‘PEPPA PIG Live! – Peppa op Avontuur’

Theaterproducent Van Hoorne Studios heeft wederom een mijlpaal bereikt. Na het succes van eerdere shows van Peppa Pig Live, onder licentie van het toonaangevende speelgoed- en spellenbedrijf Hasbro, zijn er voor de huidige tour van PEPPA PIG Live! – Peppa op Avontuur maar liefst 25.000 tickets verkocht. Dit succes werd beloond met een Gouden VVTP Ticket Award , welke werd overhandigd aan de cast van de show. De award bevestigt opnieuw hoe populair het roze varkentje is bij het Nederlandse publiek. Nog tot en met juni 2024 zal deze familiemusical te zien zijn in de theaters.

Dat ‘PEPPA PIG Live! Peppa op Avontuur’ zo goed ontvangen wordt bij het publiek is mede te danken aan de toegankelijkheid van de show. Het meezingen en dansen met Peppa en haar vriendjes maakt ‘PEPPA PIG! - Peppa op Avontuur’ een perfecte eerste kennismaking met theater voor jonge kinderen. 

 

In dit spannende theateravontuur bereiden het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes zich voor op een kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan het publiek meezingen en -dansen met de leukste liedjes en zich laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel.

 

Over PEPPA PIG:
PEPPA PIG is een Britse animatieserie voor kleuters die al meer dan 20 jaar, verdeeld over 9 seizoenen, wordt uitgezonden en in 2023 in 180 landen op televisie verschijnt. De serie volgt Peppa Pig, een brutaal klein varkentje dat samenwoont met haar gezin: jongere broer George, Mama Big en Papa Big – evenals haar diverse vriendengroep. Het merk is wereldwijd succesvol en is overal terug te zien: van tv en themaparken tot speelgoed in de winkels. Als vriend voor het leven moedigt Papa Big kinderen aan om samen aan de slag te gaan en de wereld om hen heen te verkennen en daarbij iedere stap als nieuw avontuur te zien.

 

PEPPA PIG Live! – Peppa op Avontuur is 6 april 2024 te zien in het Munttheater.

Geen resultaten gevonden

Met deze filters hebben wij helaas geen voorstellingen in onze agenda. Probeer ze aan te passen om iets te vinden naar wens.