Maak kans op twee vrijkaarten voor de familievoorstelling “De wolf en de 7 geitenwollensokjes”

Nieuws

Maak kans op twee vrijkaarten voor de familievoorstelling “De wolf en de 7 geitenwollensokjes”

De wolf en de 7 geitjes, maar dan anders…
Echt handgemaakte poppen komen helemaal tot leven in deze toffe voorstelling op zaterdag 15 april in het Munttheater. De wolf en de 7 geitenwollensokjes gaat over een geitengezin met 7 geitenwollensokjes. Vader geit lijdt aan een weerwolfziekte waardoor hij in een weerwolf veranderd als het volle maan is. Zijn gezin weet dat niet. Moeder geit laat de kinderen de afwezigheid van hun vader vergeten door ze het sprookje van ‘De wolf en de zeven geitjes’ te vertellen, niet wetende dat er een echte wolf op de loer ligt…  De voorstelling is een combinatie van het sprookje ‘De Wolf en de zeven geitjes’ en de mythe ‘Lycaon als weerwolf’; met het happy end van een sprookje en de tragische afloop van een mythe. 

Zo maak jij kans op twee vrijkaarten
Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor de voorstelling? Maak dat je eigen sokpop en lever deze in het Munttheater in. Het is heel eenvoudig om te doen, plus je hebt een leuke knutselmiddag! 

Zo maak je je eigen sokpop!

Sokpoppen inleveren

Hangt jouw sokpop straks naast Sok en Sokje in het Munttheater? Lever de sokpoppen voor 31 maart in om kans te maken op twee vrijkaarten voor de familievoorstelling De wolf en de 7 geitenwollensokjes. Openingstijden Munttheater: Openingstijden Munttheater: Donderdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling.