Nationaal Theaterweekend dit jaar in het Munttheater

Nieuws

Nationaal Theaterweekend dit jaar in het Munttheater

Voor € 10,- naar een theatervoorstelling!

Op 26,27 en 28 januari 2024 is het weer Nationaal Theaterweekend. Tijdens het Nationaal Theaterweekend geniet je voor slechts € 10,- van een voorstelling van je keuze in een theater bij jou in de buurt. Normaal gesproken genieten tijdens dit weekend de bezoekers van het Munttheater van de jaarlijkse Boonte Aovendje van de Rogstaekers, maar dit jaar vallen die vroeg waardoor er in het Munttheater ruimte is om mee te doen. Er staan twee voorstellingen op het programma, voor jong en oud, en iedereen is welkom om te komen genieten voor slechts € 10,-.

Fien en Teun 
Zaterdag 27 januari verwelkomen Fien en Teun de jongste kids graag bij hun eigen ‘Bonte avond op de boerderij’. Na al hun avonturen op TV, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard gaan Fien en Teun er een écht Hollands feestje van maken in het Munttheater. Met vóór en na de voorstelling de Boerderij Experience in de foyer van het theater. En natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. Er is een voorstelling om 13:30 en om 16:00 uur.

TOP vrouwen
Zondag 28 januari is het de beurt aan TOP vrouwen, een vriendinnencomedy met ups en downs! Een humoristische en herkenbare voortelling waarin je meegenomen wordt op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen van drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd. Dus als jij en je vriendinnen toe zijn aan een avond uit vol humor, avontuur en ook af en toe wat mood swings, reserveer dan zondag 27 28 januari in je agenda. Uiteraard zijn mannen ook van harte welkom!

 

Info en kaarten