Nieuw theaterprogramma jubileumseizoen vanaf 25 mei te zien

Nieuws

Nieuw theaterprogramma jubileumseizoen vanaf 25 mei te zien

Save the date

Hoewel het huidige theaterseizoen nog niet voorbij is, kijkt het Munttheater ook al vooruit naar het nieuwe seizoen 2024-2025. Dan vieren we ons 50-jarig jubileum, een mijlpaal waar we enorm trots op zijn! Er is daarom achter de schermen gezocht naar het grootste talent, de mooiste dansvoorstellingen, de leukste toneelstukken, de swingendste concerten en natuurlijk echte jubileum pareltjes om iedereen een spetterend en verrassend jubileumseizoen aan te bieden.

Al deze voorstellingen zijn verzameld in het gloednieuwe theaterprogramma dat zaterdag 25 mei om 10:00 uur zichtbaar is op www.munttheater.nl. Zo kan iedereen zich alvast oriënteren en samen plannen maken vóór de start van de verkoop op 28 mei. We kunnen alvast verklappen dat er een nieuwe serie ‘Matineevoorstellingen', inclusief koffie en vlaai, komt. En ook de ‘Lachen is gezond’ cabaretserie wordt wegens succes voortgezet. De serie ‘Samen op Zondag’ met klassieke muziek en jong talent in Museum W staat ook weer op het programma. 

Preview Avond
De (reeds uitverkochte) Preview Avond vindt maandag 27 mei plaats. Deze avond is toegankelijk voor iedereen en de presentatie is ook dit jaar weer in handen van musicalster Nandi van Beurden. In vogelvlucht neemt zij de bezoekers mee door de voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen. Het wordt een avond vol verrassingsoptredens waarin alle genres zijn vertegenwoordigd en er flink wordt uitgepakt. 

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor het 50-jarig jubileumseizoen start op dinsdag 28 mei om 12.00 uur. Dan gaat de verkoop van start voor iedereen. Of je nu vaste bezoeker bent en een hele serie koopt of gewoon één kaartje wilt kopen voor je favoriete artiest; het Munttheater is toegankelijk voor iedereen. De theaterkassa is dinsdag 28 mei t/m vrijdag 31 mei extra geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Tot dinsdag 4 juni kunnen er telefonisch geen bestellingen doorgegeven worden voor het nieuwe theaterseizoen.

Brochure
De gloednieuwe brochure van het 50-jarig jubileumseizoen zal vanaf 23 mei bij de vaste bezoekers op de deurmat vallen. De brochure is ook af te halen bij de theaterkassa vanaf dinsdag 28 mei om 12:00 uur.