Raad van Toezicht van het Munttheater benoemt Sandra in ’t Groen als nieuwe directeur-bestuurder

Nieuws

Raad van Toezicht van het Munttheater benoemt Sandra in ’t Groen als nieuwe directeur-bestuurder

De Raad van Toezicht van het Munttheater te Weert heeft na een zorgvuldige en inspirerende selectieprocedure Sandra in ’t Groen benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder. Ze volgt op 1 november a.s. Colinda Vergouwen op, die in mei het Munttheater verruilde voor het Chassé Theater in haar woonplaats Breda.

De Eindhovense Sandra in ’t Groen (1975) maakt de overstap na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij De Efteling,  waarvan de laatste 5 jaar als artistiek eindverantwoordelijke voor de Efteling entertainment producties voor het park, events, hotels en resorts en het Efteling theater. Daarnaast is ze sinds 2008 uitvoerend producent van Efteling theaterproducties in theaters in Nederland en België en in deze hoedanigheid ook lid van de vereniging Vrije Theaterproducenten en de samenwerkende Jeugdtheaterproducenten van Nederland en België. Sandra zette haar eerste stappen in het theatervak na haar studie in Parktheater Eindhoven.

“Het Munttheater kijkt met vertrouwen naar de toekomst met een duidelijke visie gebaseerd op positiviteit en daadkracht. Ik ben trots dat ik aan de slag mag om dit verder uit te dragen en te verstevigen voor Weert en haar inwoners. De bijzonder prettige kennismaking met het team geeft me het vertrouwen dat we samen gaan zorgen voor een mooie toekomst van het Munttheater en een prachtig 50 jarig jubileum in seizoen 2024-2025.”, aldus In ‘t Groen.

Voorzitter van de Raad van Toezicht Wim Hoogers is enthousiast over de benoeming van in ’t Groen:
"Ik ben ontzettend blij dat we met Sandra een overtuigend, inspirerend en enthousiast persoon hebben benoemd in de positie van directeur-bestuurder van ons Munttheater. Sandra is bekend met het theatervak in al zijn facetten. Deze ervaring en haar persoonlijkheid en visie op het theater als maatschappelijke organisatie maken dat we als Raad van Toezicht zeer ingenomen zijn met haar benoeming.”

12923
12923