Terugblik Munttheater Preview Avond 23-24

Nieuws

Terugblik Munttheater Preview Avond 23-24

Op maandagavond 22 mei werd in het Munttheater het nieuwe seizoen 23-24 gepresenteerd aan een uitverkochte theaterzaal vol theaterliefhebbers. De gastvrouw van de avond, musicalster Nandi van Beurden, nam het publiek mee tijdens deze eigen theaterproductie in een stoer decor met een op grote hoogte zwevende BOVAG-huisband en een bewegende podiumvloer.

De bezoekers werden getrakteerd op korte optredens door o.a. Suzan Seegers, die de rol van Piaf gaat vertolken in de gelijknamige musical die in oktober zijn Limburgse première beleefd in het Munttheater. Multi-instrumentalist Diederick Ensink ging een duel aan met verschillende instrumenten en de Maastrichtse dansgroep Oxygen gaf een voorproefje van hun nieuwe theatertournee.

Acteur Abbie Chalgoum speelde de eerste 5 minuten van zijn toneelvoorstelling gebaseerd op zijn eigen biografie. En cabaretière Janneke de Bijl is een van de jonge talenten die deel uitmaakt van de ‘Lachen is gezond serie’. Ook viel er een diamant van grote hoogte naar beneden als voorproefje op de West End-hit ‘De komedie van een bankoverval’ regie van Jon van Eerd. 
Na afloop werd iedereen getrakteerd op een glas prosecco om samen te toasten op een sprankelend nieuw theaterseizoen. Bekijk hieronder een videocompilatie en foto's van deze fantastische avond.