Terugblik op onze feestelijke Preview avond

Nieuws

Terugblik op onze feestelijke Preview avond

Bekijk de video!

Op 27 mei is het startschot van ons jubileumseizoen gegeven. We vieren een heel jaar lang onze 50ste verjaardag. Dat doen we onder andere met een feestelijk jubileumprogramma. Dit programma werd tijdens onze Preview avond gepresenteerd aan een volle zaal enthousiaste bezoekers. Met deze video blikken we nog één keer terug op deze feestelijke avond vol verrassingen. 

 

De Preview avond was als vanouds een geheel eigen productie. De presentatie was deze keer wederom in handen van musicalster Nandi van Beurden. Zij ontdekte op de zolder van het Munttheater volop aanwijzingen naar voorstellingen uit het nieuwe seizoen. 

 

De bezoekers werden getrakteerd op korte optredens van verschillende artiesten. Er kwamen previews langs van cabaretier Chris Verlaan, Angelo Martinus (programmaregisseur Cultuurregio Noord-Limburg) samen met dansers Jop Vermeesch, Luc Arnoldussen en Zoë Zanders, cabaretier en zanger Leo Alkemade, zangeres Lenny Kuhr, acteur en voormalig vluchteling Bright O. Richards, cabaretier en podcastmaker Wouter Monden, musicalster Nandi van Beurden en als spetterende afsluiting The Dutch Tenors. Ook werden er leuke prijzen verloot, werd er verjaardagstaart gegeten, heeft het gesneeuwd in de zaal en is er samen geproost op een sprankelend jubileumseizoen.