Vliegende start Christel de Laat na verschijnen nieuw programma Munttheater

Nieuws

Vliegende start Christel de Laat na verschijnen nieuw programma Munttheater

Al op de eerste dag van de start verkoop van het nieuwe seizoen 2023-2024 van het Munttheater is de voorstelling ‘En door!’ van Christel de Laat al uitverkocht. Liefhebbers hebben zich op een wachtrij laten plaatsen in de hoop toch nog kaartjes te kunnen bemachtigen voor deze Brabantse comédienne, die vorige week ook nog voor een volle Munttheaterzaal stond. Reden voor het Munttheater om een extra voorstelling bij te boeken op dinsdag 7 mei 2024!

Zin in theater!
Het is fijn te zien dat het publiek weer volop zin heeft in theater. Dat was al te merken na afloop van de druk bezochte preview maandagavond. Het is fijn te zien dat het publiek weer volop zin heeft in theater. Dat was al te merken na afloop van de druk bezochte preview maandagavond. Het publiek reageerde vol enthousiasme over de artiesten die live aanwezig waren én het overige programma uit de nieuwe brochure. Voor ieders smaak en beurs valt er volop te kiezen uit de diverse genres.

Uit de Regio
Uit het genre ‘Uit de Regio’ was Trix Reintjens van Stichting ‘Jeugd heeft de toekomst’ te gast om te vertellen over haar inmiddels 5e productie L’Opéra Rock’; een arrangement van eigen hand waarin klassieke muziek overgaat in rockmuziek. Deze productie kent een unieke samenwerking van meer dan 70 culturele talenten uit Weert en omgeving. Te zien op vrijdag- en zaterdagavond 19 en 20 april en op zondagmiddag 21 april 2024. Naast deze productie kan het publiek zich verheugen op veel meer avonden met lokaal talent in de vorm van toneel, harmonieconcerten, koren, dansscholen, het Muziekgala van LVO Weert en uiteraard de Boonte Aovendje van de Rogstaekers. Een aantal van deze producties gaan pas later in de verkoop, dus houdt onze website in de gaten.

Iedereen is welkom in het Munttheater
Ben je regelmatig te gast in het Munttheater? Of bezoek je alleen de voorstelling voor je favoriete artiest? Het Munttheater is er voor iedereen. Boek je voorstelling(en) op www.munttheater.nl. We heten je van harte welkom! Het Munttheater daar wil je zijn!

11723

Top 5 best verkochte voorstellingen

Sinds de start van de kaartverkoop gaan sommige voorstellingen als een speer! Hierbij de TOP 5 best verkochte voorstellingen:

1. Christel de Laat - En door [extra show op 7 mei 2024]
2. Huub Stapel - Alleen Familie [14 december 2023]
3. Pieter Derks - Ja, leuk [ 20 februari 2024]
4. Piaf - Een nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van een legende [19 oktober 2023]
5. Roué Verveer - Gewoon Roué [01 februari 2024] 

Wil jij nog kaarten voor een voorstelling in bovenstaande rijtje wacht dan niet te lang en koop snel jouw kaarten via munttheater.nl/agenda

Agenda
Top 5 best verkochte voorstellingen
Top 5 best verkochte voorstellingen