Over ons

Het Munttheater is een gezellig theater in het hart van Weert. In onze sfeervolle, intieme theaterzaal is altijd wel iets moois te beleven, en ons enthousiaste team van medewerkers verwelkomt je graag voor een ontspannen avondje uit. Kom in de schoolvakantie eens met het hele gezin naar een leuke kindervoorstelling. Geniet van een swingend theaterconcert of van een prachtig toneelstuk,  of kom een avondje lachen met je favoriete cabaretier. Met ons brede scala aan voorstellingen is er voor elk wat wils. Na afloop kun je nog even nagenieten met een drankje en een heerlijk tapasarrangement  in ons gezellige Rabobank Theatercafé.

Samenwerking Noord- en Midden-Limburgse theaters
Verrassen. Ontroeren. Inspireren. Vervoeren. Tranen laten lachen. De tijd doen vergeten. Beleving is nooit ver weg. Je bent er even helemaal uit. En dat gunnen we iedereen. Samen met vier andere Noord- en Midden-Limburgse theaters vormen we het samenwerkingsorgaan en presenteren ons onder de naam TheaterDichtbij.

TheaterDichtbij is een initiatief van deze vijf gastvrije theaters: De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert. TheaterDichtbij uit zich in de eerste plaats als een online platform waar jij de voorstellingen van vijf verschillende theaters uit Noord- en Midden-Limburg overzichtelijk bij elkaar vindt. Binnenkort zie je hier in één oogopslag welke voorstellingen bij jou in de buurt spelen. En in welke theaters precies. Superhandig!

Wil je je avondje uit helemaal compleet maken? Geniet dan voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk theaterdiner bij Hostellerie Munten, op loopafstand van het Munttheater. Wij heten je van harte welkom in het gezelligste theater van Limburg!