Maak de leukste sokpop en win twee vrijkaarten!

Winactie

Maak de leukste sokpop en win twee vrijkaarten!

Een gelukkig typisch Jordanees ‘geitengezin’, bestaande uit vader, moeder en zeven kinderen (Geitenwollensokjes) gespeeld door Stanley Burleson, Joris Veldhoven, Marcel Visscher

Een middagje knutselen, en maak kans op twee vrijkaartjes voor de familievoorstelling De wolf en de 7 geitenwollensokjes (8+). Om kans te maken knutsel je een leuke sokpop en lever je die voor 9 april in het Munttheater in. Jouw sokpop krijgt dan een mooie plek zodat iedereen 'm kan bewonderen voor en na de voorstelling op zaterdag 15 april in het Munttheater. Hoe maak je dan een sokpop? Check de uitleg hieronder.

Sokpop inleveren
Openingstijden Munttheater: Donderdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Inleveren voor 9 april om kans te maken op 2 vrijkaarten voor de voorstelling. 

Hoe maak je een eigen sokpop

Over de voorstelling

Een gelukkig typisch Jordanees ‘geitengezin’, bestaande uit vader, moeder en zeven kinderen (Geitenwollensokjes).De vader is opgegroeid in een weeshuis en lijdt aan ‘lycantropie’ oftewel weerwolfziekte. Een ziekte die door een vader wordt doorgegeven aan het zevende kind, mits dat kind van het mannelijke geslacht is. Hij heeft dit geheim echter nooit met iemand gedeeld, zelfs niet met zijn vrouw. Als het volle maan is verandert vader in een weerwolf en een weerwolf is altijd op zoek naar slachtoffers. Hij is bang dat hij zijn eigen gezin iets aan zal doen en daarom verdwijnt hij als het volle maan wordt. Hij vertelt zijn vrouw nooit waar hij heen gaat. Zij tolereert, gek genoeg , zijn onverklaarbare gedrag. Niet omdat het haar niet interesseert, maar meer omdat ze met haar onhandelbare ‘Geitenwollensokjes’ haar handen vol heeft. Om er zeker van te zijn dat hij terugkeert, bindt zij vader bij ieder afscheid haar dierbare rode zakdoek om zijn nek. Moeder laat de kinderen de afwezigheid van hun vader vergeten door ze het sprookje van ‘De wolf en de zeven geitjes’ te vertellen, niet wetende dat er een echte wolf op de loer ligt….. 

Koop kaarten voor de voorstelling

De wolf en de 7 geitenwollensokjes komen naar Weert