Wereldtheaterdag

Kortingsactie

Wereldtheaterdag

Beleef de magie van het theater

Woensdag 27 maart vieren we Wereldtheaterdag! 

Op 27 maart staan we wereldwijd stil bij de impact van theater. Wereldtheaterdag is een ode aan de kracht van het podium, waarop emoties tot leven komen en verhalen tot de verbeelding spreken. Het is een dag vol plezier, inspiratie en verbondenheid, waarop we de veelzijdigheid van theater vieren. Wereldtheaterdag draait om meer dan alleen acteurs en optredens. Het is een moment om stil te staan bij de rol die theater speelt in onze samenleving. Het is een platform voor discussie, verandering en vermaak. Het is een uitnodiging om de wereld door verschillende lenzen te bekijken en te genieten van de diversiteit van de podiumkunsten. Theater is divers en biedt voor elk wat wils. Van klassieke stukken tot moderne performances, van intieme optredens tot musicals, er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Dus laat je verrassen en duik in de wereld van theater!

Het Munttheater trakteert

Om de dag van het Theater te vieren, trakteert het Munttheater op een speciale actie. Koop jij één ticket voor de toneelvoorstelling IN DE LIFT? Dan krijg je van ons het tweede ticket gratis. Dé kans om de magie van het theater te beleven. 

Vul tijdens het bestellen van de tickets de kortingscode theaterdag in en krijg een tweede ticket gratis. Deze actie is alleen geldig op woensdag 27 maart tijdens de Wereldtheaterdag. 

juni

Toneel

IN DE LIFT

Rian Gerritsen, Yazan Al Hakim & Sylvia Poorta

woensdag 05 jun.

20:15 uur

€ 17,50