Informatie

Tickets bestellen
– Online via www.munttheater.nl
– Telefonisch, op werkdagen van 13:00 tot 17:00 uur, via +31 (0)495-513575
– Bij onze medewerkers aan de theaterkassa

Het online reserveringssysteem kiest voor jou de beste beschikbare plaatsen met een veilige 1,5 meter afstand tot andere bezoekers. Je kunt dus zelf geen zitplaatsen kiezen. Vanwege de tijdelijke beperkte zaalcapaciteit van 88 stoelen kun je maximaal 2 kaarten per adres kopen. Voor familievoorstellingen geldt een maximum aantal van 4 tickets per adres. Bestaat jullie gezin uit meer personen en wil je graag meer tickets naast elkaar kopen; neem dan contact op met onze theaterkassa. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Openingstijden theaterkassa

In verband met de coronamaatregelen is onze theaterkassa tijdelijk gesloten.
Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 13:00 en 17:00 uur bereikbaar via +31(0)495-513575.

Service en verzendkosten
Bij het reserveren van kaarten aan de theaterkassa worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Indien je via internet bestelt, betaal je slechts € 1,00 transactiekosten per bestelling. Voor het per post versturen van kaarten wordt € 2,00 verzendkosten in rekening gebracht.

Eigen tafeltje, drankje en garderobe
In ons Rabobank theatercafé word je door onze vrijwilligers begeleid naar een eigen tafel. Onze garderobe is tijdelijk gesloten. Je kunt je jas en tas meenemen naar je tafeltje waar een eigen kapstok aanwezig is. Voorafgaand aan de voorstelling is er geen horeca.

Kaarten annuleren of ruilen
In verband met de situatie rondom corona zijn onze annuleringsvoorwaarden tijdelijk gewijzigd. Ben je verhinderd? Dan kun je je kaarten tot 24 uur voor de voorstelling kosteloos omruilen of annuleren. Het bedrag van de kaarten wordt teruggestort op je rekening. Heb je corona-gerelateerde klachten? Blijf dan thuis, voor je eigen veiligheid en die van anderen. Je kunt je kaarten kosteloos omruilen of annuleren tot 4 uur voor de voorstelling. Het bedrag van de kaarten wordt teruggestort op je bankrekening.

Kaarten verloren?
Bent je je kaarten verloren? Het uitdraaien van duplicaatkaarten kost € 0,50 per kaart, met een maximum van € 5,00 per bestelling.

Voorstelling geannuleerd
Voorstellingen kunnen verplaatst worden naar een andere datum, de inhoud kan wijzigen en ook artiesten in een voorstelling kunnen wisselen. Mocht het gebeuren dat een voorstelling wordt geannuleerd, dan zullen wij je hiervan minimaal 24 uur van tevoren per telefoon of e-mail op de hoogte stellen. Daarom vragen wij bij het reserveren om je gegevens.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij je op een wachtlijst plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en je komt daarvoor in aanmerking, nemen wij telefonisch contact met je op. Vergeet dus niet je telefoonnummer te vermelden.

 

Weet waar je koopt
Let op! Via o.a. Topticketshop.nl worden illegaal tickets te koop aangeboden. Deze zijn niet geldig! Koop je kaarten alleen rechtstreeks op de website van het Munttheater of via onze theaterkassa. Weet waar je koopt! Klik hier voor meer informatie.

Last-minuteprijs
Jongeren van 15 tot 26 jaar kunnen, bij voorstellingen die niet uitverkocht zijn, voor € 12,50 (inclusief theaterdrankje) naar de voorstelling. Dit kan, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs, bij de theaterkassa vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Per persoon kan één kaart worden gekocht. Vooraf reserveren van last-minutekaarten is niet mogelijk.

Kinderprijzen
De kinderprijzen die in de brochure zijn vermeld, gelden t/m 12 jaar. Daarna geldt de volwassenprijs.

De allerkleinste bezoekers
Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden je aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.