Informatie

Tickets bestellen
– Online via www.munttheater.nl
– Telefonisch, op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur, via +31 (0)495-513575
– Bij onze medewerkers aan de Theaterkassa

Openingstijden Theaterkassa

Woensdag t/m zaterdag  van 12:30 tot 17:00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling.
Telefonisch bereikbaar via +31(0)495-513575.

Entreeprijzen
De vermelde entreeprijzen (in onze brochure en op onze website) gelden voor Rang 1. Bij een aantal voorstellingen wordt ook een Rang 2 gehanteerd. Deze rang geldt voor plaatsen op rij 1 ( beperkte beenruimte) en op de zijbalkons. De entreeprijs voor Rang 2 is € 2,00 lager dan de prijs voor Rang 1.

Service en verzendkosten
Bij het reserveren van kaarten aan de Theaterkassa worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Indien u via internet bestelt, betaalt u slechts € 1,00 transactiekosten per bestelling. Voor het verzenden van kaarten wordt € 2,00 verzendkosten in rekening gebracht.

Omruilen
U kunt uw kaarten tot 24 uur voor de voorstelling kosteloos omruilen voor een andere voorstelling tot het aanvankelijke aankoopbedrag.

Annuleren
Tot nader berichtgeving vervalt onze bestaande annuleringsregeling. Momenteel wordt er op branche niveau hard gewerkt aan een gezamenlijke en eenduidige afhandeling van annuleringen. Zodra er meer duidelijkheid hierover is wordt u door ons hierover geïnformeerd.

Kaarten verloren?
Bent u uw kaarten verloren? Het uitdraaien van duplicaatkaarten kost € 0,50 per kaart, met een maximum van € 5,00 per bestelling.

Voorstelling geannuleerd
Voorstellingen kunnen verplaatst worden naar een andere datum, de inhoud kan wijzigen en ook artiesten in een voorstelling kunnen wisselen. Mocht het gebeuren dat een voorstelling wordt geannuleerd, dan zullen wij u hiervan minimaal 24 uur van te voren per post, telefoon of e-mail op de hoogte stellen. Daarom vragen wij bij het reserveren om uw gegevens.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en u komt daarvoor in aanmerking, nemen wij telefonisch contact met u op. Vergeet dus niet uw telefoonnummer te vermelden.

 

Weet waar je koopt
Let op! Via o.a. Topticketshop.nl worden illegaal tickets te koop aangeboden. Deze zijn niet geldig! Koop uw kaarten alleen rechtstreeks op de website van het Munttheater of via onze Theaterkassa. Weet waar je koopt! Klik hier voor meer informatie.

Bonusvoorstellingen
Koopt u voor seizoen 2019-2020 kaarten voor 5 of meer professionele voorstellingen, dan mag u een Bonusvoorstelling uitzoeken voor slechts € 5,00 per kaartje (inclusief theaterdrankje). De Bonusvoorstelling zelf, inleidingen en voorstellingen ‘Uit de regio’ tellen niet mee om aan de 5 voorstellingen te komen. Dit aanbod geldt tot 1 september 2019.

U kunt kiezen uit de volgende voorstellingen:
21-11-2019 Rembrandt & De Gouden Eeuw
28-11-2019 Patrick Nederkoorn
05-01-2020 De Vier Heemskinderen
08-04-2020 Julika Marijn

Last-minuteprijs
Jongeren van 15 tot 26 jaar kunnen, bij voorstellingen die niet uitverkocht zijn, voor € 12,50 (inclusief theaterdrankje) naar de voorstelling. Dit kan, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs, bij de Theaterkassa vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Per persoon kan één kaart worden gekocht. Vooraf reserveren van last-minutekaarten is niet mogelijk.

Kinderprijzen
De kinderprijzen die in de brochure zijn vermeld, gelden t/m 12 jaar. Daarna geldt de volwassenprijs.

De allerkleinste bezoekers
Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden u aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.