Medewerker theaterkassa

Vacature

Medewerker theaterkassa

Oproepbasis

Als medewerker Theaterkassa ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Jouw gezicht straalt als gasten binnenkomen en jij wordt gelukkig als je ze kan helpen met hun vraag of reservering. Geen dag is hetzelfde. Je beantwoord telefonische vragen, stuurt een reactie op ingezonden e-mails, maakt reserveringen in ons reserveringssysteem Ticketmatic en houdt de posters en flyers in het pand op orde. Kortom, jij zorgt er voor dat een bezoek aan het Munttheater een positieve ervaring is.

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 18 jaar oud
  • Gastvrijheid is jou op het lijf geschreven
  • Je bent communicatief zeer vaardig en je kennis van de Nederlandse taal is uitmuntend
  • Je hebt minimaal een MBO diploma of bent bezig een MBO/HBO studie af te ronden. 
  • Je woont in Weert of in een straal van +/- 15 km daaromheen

Werktijden

De theaterkassa is geopend:

  • Op donderdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur
  • Een uur voorafgaand aan elke voorstelling (tijden verschillen - dit kunnen avond-/middagvoorstellingen zijn die door de weeks of in het weekend plaatsvinden.

Je krijgt +/- vier weken vooraf je rooster. Dit maakt deze functie ook een zeer flexibele baan voor studenten. Je kunt al beginnen vanaf 1,5 uur per dag!

Wat bieden wij

Als medewerker Theaterkassa ben je onderdeel van een klein, gastvrij team. Je krijgt een zelfstandige functie in een culturele en inspirerende werkomgeving. Wij bieden een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia in schaal 3 of 4 afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast kun je bijna alle voorstellingen bezoeken en organiseren we regelmatig een personeelsactiviteit. 

Code Culturele Diversiteit

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij het Munttheater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken. 

Hoe solliciteer je?

Mail je CV en motivatie naar sollicitatie@munttheater.nl. o.v.v. ‘vacature medewerker theaterkassa’.  Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.munttheater.nl