Contact

Culturele verhuring

Wat is er mooier dan je eigen voorstelling of concert presenteren aan een groot publiek? Dat kan op het podium van het Munttheater. Veel verenigingen gingen je al voor en gaven acte de présence in diverse genres: toneel, muziek, cabaret, dans, musical en zelfs opera.

Het gehele traject wordt begeleid door onze eigen theatertechnici en een eigen projectcoördinator. Ook achter de schermen kan je vereniging op ons vertrouwen. We verzorgen de kaartverkoop, denken mee over de promotie en begeleiden de productie van begin tot eind.

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid?
In onze Theaterverhuurmap tref je uitgebreide informatie aan over de mogelijkheden en prijzen. Vul het contactformulier onder aan deze pagina in, wij zorgen dan voor een offerte. Je kunt natuurlijk ook bellen met ons Team Evenementen, Verhuur & Horeca: 0495-513575, Hanneke Schreurs: 06-20166824 of Yvonne Nies: 06-29514442.

 

Samenwerken met het Munttheater is áltijd een feest! Je mag werken met een groep mensen die bijzonder betrokken zijn, hun zaakjes altijd op orde hebben, afspraken nakomen en bovenal liefde voor het theatervak uitstralen!
Chantal Lambie-Boosten Consulent theater en fondsenwerving | Toneelhuis LFA (Aovend van ‘t Muulke)

Deze partijen ging u voor

  • Weerter Gemengd Koor Vivace - Jacques Snel (voorzitter)

    Voor Weerter Gemengd Koor Vivace is het Kerstconcert op de tweede zaterdag in december ieder jaar hét hoogtepunt. Voor onze concertbezoekers is het de jaarlijkse start van het Kerstgevoel. Als vele jaren is het Munttheater onze thuisbasis voor dit concert. WGK Vivace kiest bij haar Kerstconcerten voor samenwerking met andere artiesten en gezelschappen; zo krijgt ieder Kerstconcert zijn eigen unieke sfeer en wordt ons publiek ieder jaar weer verrast. En wij kiezen ervoor het Munttheater zelf te voorzien van een ambiance die bij die sfeer past; zo wordt de aankleding van het podium door de leden van de vereniging verzorgd. Verder geldt voor ons dat een groeiende groep bezoekers van ons concert een volledige avond uit maakt met het door ons aangeboden dinerarrangement. Al deze keuzes maken dat het goed organiseren van ons Kerstconcert ieder jaar weer een complexe opgave is, waarbij veel mensen een rol spelen.

    Al jaren ervaren wij dat ‘ons’ Munttheater ons hierbij prima ondersteunt. De voor ons koor specifieke akoestische wensen, de verschillende opstellingen en licht en geluid tijdens de voorstelling, het serveren van het bij het dinerarrangement behorende dessert in de foyer van het Munttheater, het wordt allemaal in goed overleg geregeld. En natuurlijk de nazit na afloop van het concert; de foyer is een ruimte bij uitstek waar onze concertbezoekers in een passende ambiance samen kunnen nagenieten van het jaarlijkse Weerter Gemengd Koor Vivace – Kerstconcert. Wij zullen nog vele jaren de gast van het theater blijven!

  • Kiwanis Sportgala - Cindy Denessen (presentatie en organisatie)

    “Het is ieder jaar weer een feest om op het podium te staan tijdens het Kiwanis Sportgala Weert. De professionele voorbereiding en samenwerking tijdens de avond zelf zijn fantastisch en zowel presentator, gasten en natuurlijk onze sporters vinden het altijd een geweldige avond.”