Contact

Theaterzaal

Onze theaterzaal is gezellig en intiem en heeft een capaciteit van maar liefst 430 personen, waarvan 300 plaatsen in de zaal en 130 plaatsen op het balkon. De zaal beschikt over een professionele toneeltoren voorzien van technische en audiovisuele mogelijkheden. Dit maakt de zaal uitermate geschikt voor congressen, bedrijfspresentaties en forumdiscussies. Maar natuurlijk ook om uw vereniging in de spotlights te zetten. Bijvoorbeeld met een muziek-, dans-, of toneeluitvoering.

Daarnaast kunt u ook vele kanten op met het grote podium, hier kan een receptie worden gehouden voor 250 personen of een prachtig diner voor 80 gasten. Zelfs trouwen op het toneel is mogelijk. Vanaf alle plaatsen in de zaal heeft u goed zicht op wat er op het podium gebeurt. Bespreek uw ideeën en wensen met ons team, wij denken met u mee. En uiteraard kan dit in combinatie met alle andere zalen in het Munttheater.

In het Munttheater wordt de show van Release een totale beleving van beeld, geluid en emoties
Dansstudio Release The Greatest Show [10-10-2021]
  • Neem contact met ons op

  • * verplichte velden

  • Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.