Contact

Theaterzaal

Onze theaterzaal is gezellig en intiem en heeft een capaciteit van maar liefst 450 personen, waarvan 300 plaatsen in de zaal en 130 plaatsen op het balkon. De zaal beschikt over een professionele toneeltoren voorzien van technische en audiovisuele mogelijkheden. Dit maakt de zaal uitermate geschikt voor congressen, bedrijfspresentaties en forumdiscussies. Maar natuurlijk ook om je vereniging in de spotlights te zetten. Bijvoorbeeld met een muziek-, dans-, of toneeluitvoering.

Daarnaast kun je ook vele kanten op met het grote podium, hier kan een receptie worden gehouden voor 250 personen of een prachtig diner voor 80 gasten. Zelfs trouwen op het toneel is mogelijk. Vanaf alle plaatsen in de zaal heb je goed zicht op wat er op het podium gebeurt. Bespreek de ideeën en wensen met ons team, wij denken mee. En uiteraard kan dit in combinatie met alle andere zalen in het Munttheater.

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid?
In onze Theaterverhuurmap tref je uitgebreide informatie aan over de mogelijkheden en prijzen. Vul het contactformulier onder aan deze pagina in, wij zorgen dan voor een offerte. Je kunt natuurlijk ook bellen met ons Team Evenementen, Verhuur & Horeca: 0495-513575, Hanneke Schreurs: 06-20166824 of Yvonne Nies: 06-29514442.

In het Munttheater wordt de show van Release een totale beleving van beeld, geluid en emoties
Dansstudio Release The Greatest Show [10-10-2021]