Theaterzaal huren bij Munttheater Weert

Verhuur

Theaterzaal huren bij Munttheater Weert

Organiseer jij een congres, borrel of een andere feestelijke gelegenheid die een bijzondere en unieke locatie verdient? Munttheater Weert is de perfecte plek! Bied je gasten de onvergetelijke ervaring die een theater met zich meebrengt. Er is plek voor groepen tot wel 450 mensen. Ons professionele team denkt graag met je mee over de mogelijkheden van een zaal in ons theater huren. Ontdek al onze faciliteiten in de Theaterverhuurmap.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Je kunt natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0495-513575 of met Hanneke Schreurs (acquisitie en verhuur) +31 6 20166824 of Yvonne Nies (hoofd horeca en publieksdiensten) +31 6 29514442.

Theaterzaal huren voor zakelijke bijeenkomsten

Onze theaterzaal is ideaal voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten. Of je nu een congres, borrel, netwerkbijeenkomst of vergadering voorbereidt: je bent bij Munttheater Weert verzekerd van een unieke locatie waarmee je collega’s en zakelijke klanten verrast. Deze inspirerende omgeving zorgt ongetwijfeld voor een vruchtbare vergadering. Des te meer als je gebruikmaakt van een van onze vergaderarrangementen. Van koffie en thee tot ontbijt of lunch, er zijn voldoende mogelijkheden. Ons professionele team neemt alle zorgen uit handen zodat jij je kan focussen op een goed resultaat van je zakelijke bijeenkomst. 

Theater huren voor je eigen voorstelling

Heb jij een eigen voorstelling opgezet? Daar gaat natuurlijk heel erg veel werk in zitten. Je schrijft het stuk, repeteert eindeloos en gaat misschien wel aan de slag met meerdere acteurs. Bij zo’n voorstelling past een unieke locatie. Een echt theater huren maakt het plaatje compleet! Je kunt daarom onze theaterzaal ook huren voor je eigen voorstelling. Zo komt al je harde werk tot zijn recht in een geweldige omgeving.


 

Technische ondersteuning bij het huren van ons theater

Een theaterzaal huren lijkt intimiderend, want hoe zorg je ervoor dat alles goed werkt? Gelukkig heeft Munttheater Weert alle kennis in huis om je daarbij te helpen. Zo ook met onze technische faciliteiten. Als je extra voorzieningen met betrekking tot video, licht en geluid nodig hebt, ondersteunen onze professionele collega’s je. Denk bijvoorbeeld aan beamers, microfoons of zelfs een compleet lichtontwerp. Huur onze theatertechnici zelfs tijdens je evenement in om te zorgen dat alles soepel verloopt.


 

Centrale locatie van het Munttheater

Het Munttheater ligt centraal in hartje Weert. Er zijn verschillende parkeerplaatsen rondom ons theater. Je bent bij het huren van onze theaterzaal daarom in korte tijd op plaats van bestemming. Het Munttheater bevindt zich bovendien binnen tien minuten loopafstand van treinstation Weert. Dit zorgt ervoor dat ons theater gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale als regionale bezoekers.

Theaterzaal huren in Weert voor een onvergetelijke dag

Ons unieke theater huren voor jouw evenement is dus een geweldige keuze. Onze professionals zorgen ervoor dat alles goed verloopt, zodat jij je kunt richten op je klanten, gasten of collega’s. Aarzel niet en neem snel contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement te organiseren in Munttheater Weert!

Neem contact met ons op

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid?

In onze Theaterverhuurmap tref je uitgebreide informatie aan over de mogelijkheden en prijzen. Vul het contactformulier onder aan deze pagina in, wij zorgen dan voor een offerte.

Je kunt natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0495-513575 of met Hanneke Schreurs (Acquisitie en verhuur) +316 20166824 of Yvonne Nies (Hoofd horeca en publieksdiensten) +316 29514442

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op