Weert respecteert

Activiteiten in het Munttheater

In november is het weer zo ver. Dan vindt de derde editie van Weert Respecteert plaats en vieren we een maand lang de diversiteit in de samenleving. Met in het Munttheater diverse bijzondere theatervoorstellingen. Kom jij ook je blik verruimen tijdens de indrukwekkende dansvoorstelling van Compagnie 21, de mantelzorgvoorstelling 'Hou me los' of de theaterdocumentaire van een transzoon en zijn moeder?

In Weert woont een bont gezelschap mensen en daar zijn we trots op! We zijn een open samenleving met respect voor de ander, maar… hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? Ken jij bijvoorbeeld iemand met een beperking, mensen met een andere religie, homoseksuelen, of misschien iemand die blind is? Weert Respecteert draait om elkaar ontmoeten en nieuwsgierig zijn naar het verhaal van de ander. Stap eens in die wereld van die ander! Er gaat letterlijk een wereld voor je open.

Kijk voor het gehele Weert Respecteert programma, met exposities, films, open minded ontmoetingen, een pubquiz en creatieve activiteiten op https://www.weert.nl/weert-respecteert-2021-in-november

 

Agenda