Stage bij het Munttheater

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats? Stop dan nu je zoektocht! Wij zijn een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar enthousiaste studenten die bij ons willen komen werken en leren! Op dit moment zoeken wij voor onderstaande afdelingen gemotiveerde stagiaires:

Marketing en/of Communicatie
Het Munttheater zoekt per eind augustus 2021 een stagiair(e) Marketing en/of Communicatie die graag werkervaring wil opdoen voor 36 uur per week.

Als stagiair(e) Marketing en Communicatie werk je mee aan alle mogelijke voorkomende werkzaamheden: zoals marketing- en free publicity campagnes, het schrijven van persberichten of nieuwsbrieven, het organiseren van kleine evenementen, social media en het bijhouden van website, het vullen van culturele agenda’s en allerlei andere hand- en spandiensten op de afdeling.

Functie eisen
3e of 4e jaar student; MBO of HBO niveau; opleiding Marketing, Communicatie, Kunst-, Cultuur- of Vrijetijdsmanagement, Media en Entertainment of een soortgelijke opleiding; affiniteit met de vrijetijds- en cultuursector; zelfstandig kunnen werken; servicegericht en gastvrij; stressbestendig; bij voorkeur afkomstig uit Weert of directe omgeving.

Aanvang stage: eind augustus 2021
Periode: minimaal 4 maanden (maar voor langere tijd is wenselijk en behoort tot de mogelijkheden)
5 dagen per week (36 uur)

Interesse?
Heb jij een frisse blik, een talent voor marketing, communicatie en publiciteit, ben je resultaatgericht en heb je een onevenaarbare dosis enthousiasme en leergierigheid? Stuur dan je CV met motivatiebrief en foto t.a.v. Marja Lacroix (Programmering & Hoofd Marketing) naar pr@munttheater.nl

Toneeltechniek
Nu de deuren weer open mogen, zijn we per september 2021 op zoek naar een stagiair(e) techniek om met ons gezellige kleine team theatertechniek gedegen praktijkervaring op te doen voor36 uur per week.


Wat ga je doen?
Je opleiding uittesten in het gezelligste theater van Limburg? Kom dan bij het Munttheater je stage lopen. Je leert deel te nemen aan het organiseren, coördineren en uitvoeren van technische en logistieke taken ter ondersteuning van de theatervoorstellingen, evenementen en diverse verhuringen. Onder begeleiding van ervaren en afgestudeerde medewerkers mag je werkzaamheden uitvoeren, om zo dat wat je hebt geleerd tot uitvoering te brengen. Kennisoverdracht is voor ons een groot goed en ook gastvrijheid staat bovenaan. Je bent, zoals al onze medewerkers, het visitekaartje van het Munttheater voor bespelers, gasttechnici, bezoekers, huurders en medestudenten.

Functie eisen
Derde- of vierdejaars student; MBO of HBO niveau; opleiding evenementen en podiumtechniek, of een soortgelijke opleiding; zelfstandig kunnen werken; servicegericht en gastvrij; stressbestendig; bij voorkeur afkomstig uit Weert of directe omgeving; minimaal 17 jaar oud en bereid om onregelmatig te werken.

Interesse?
Spreekt deze functie jou aan, zoek jij nog een fijne leerplek? Stuur dan je CV met motivatiebrief duiterlijk 23-07-2021 naar onze Coördinator Theatertechniek & Gebouwbeheer : R.vanNieuwAmerongen@munttheater.nl. Vermeld ‘vacature stagiair toneeltechniek’ in het onderwerp. Ook voor vragen kun je bovengenoemd e-mailadres gebruiken.