Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het Munttheater

Middenin het centrum van Weert, centraal in Limburg en dichtbij Brabant en België, bevindt zich het Munttheater.

Het Munttheater heeft een rijke geschiedenis op het gebied van theater en is al 4 decennia een begrip in Weert en omgeving. Vanwege de centrale ligging in de provincie is het vanuit noord en zuid zeer goed bereikbaar. Het NS-station bevindt zich op vijf minuten loopafstand en ook de A2 snelweg is binnen enkele minuten te bereiken. Voeg daar voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het theater aan toe en u heeft de perfecte locatie om uw gasten te ontvangen.

Ook uw podium

Organiseer uw congres of evenement in de sfeervolle en intieme theaterzaal. Ook met kleinere zakelijke gezelschappen bent u aan het goede adres bij het Munttheater. De multifunctionele foyer van het theater heeft diverse kleinere ruimtes die geschikt zijn voor een vergadering, presentatie, teambuilding of training. In combinatie met de technische mogelijkheden van het theater maken we uw evenement tot een succes.

Wilt u meer informatie?
Ons team biedt professionele begeleiding aan bij elk evenement en zorgt ervoor dat uw wensen tot in de puntjes worden uitgewerkt. Het enige waar u nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten!

 

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met het team evenementen en verhuur via: 0495-513575 of door een mail te sturen naar zakelijk@munttheater.nl