Theater huren

Middenin het centrum van Weert, centraal in Limburg en dichtbij Brabant en België, bevindt zich het Munttheater. Het Munttheater heeft een rijke geschiedenis op het gebied van theater en is al 4 decennia een begrip in Weert en omgeving. Het Munttheater is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het Munttheater
Naast het theateraanbod is het Munttheater ook een hele bijzondere locatie voor feesten, bijeenkomsten, congressen, jubilea, huwelijken, vergaderingen, productpresentaties, netwerkborrels, modeshows, workshops en meer.

Interesse?
Ons team van ervaren evenementcoördinatoren, technici en horeca zorgt ervoor dat we precies dát neerzetten wat u in gedachten heeft. Het enige waar u op het moment suprême nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het team evenementen en verhuur, Yvonne Nies-Bergmans, Gertie Poels en Hanneke Schreurs. Dat kan via 0495-513575 of door een mail te sturen naar zakelijk@munttheater.nl