Contact

Verhuur

Creëer uw eigen podium, en stap in een andere wereld!

Naast onze reguliere programmering bieden wij verschillende mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, borrels, lezingen of presentaties. De ruimtes in ons theater zijn flexibel inzetbaar. De uitstekende technische faciliteiten geven uw bedrijfsevenement een extra dimensie, en onze professionele service maakt het mogelijk om een kwalitatief hoogstaande activiteit neer te zetten in dit gezellige, informele en sfeervolle theater.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking of advies op maat met ons team evenementen en verhuur: Yvonne Nies, Gertie Poels en Hanneke Schreurs. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in, en wij nemen contact met u op! U kunt natuurlijk ook bellen met 0495-513575.

v.l.n.r.: Hanneke Schreurs, Yvonne Nies-Bergmans en Gertie Poels

  • Neem contact met ons op

  • * verplichte velden

  • Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.