Contact

Theaterzaal en (vergader)ruimtes

Dankzij de klassieke theaterambiance, al dan niet met eigentijdse, frisse twist of knipoog, is het Munttheater een inspirerende en unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten en (bedrijfs-)evenementen.   

Ons theater beschikt o.a. over een Theaterzaal (tot 450 gasten) die zich perfect leent voor een congres of voor een bruisende borrel op het podium met bijbehorende techniek, plus een professioneel team dat graag meedenkt op alle vlakken, van programma invulling tot communicatie.

Daarnaast beschikt het Munttheater nog over het Rabobank Theatercafé met de Cubislounge en de Artiestenfoyer. Alle zalen kunnen apart of in combinatie worden gereserveerd.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking of advies op maat met ons team evenementen en verhuur: Yvonne Nies, Gertie Poels en Hanneke Schreurs. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in, en wij nemen contact met u op! U kunt natuurlijk ook bellen met 0495-513575.

v.l.n.r.: Hanneke Schreurs, Yvonne Nies-Bergmans en Gertie Poels
  • Neem contact met ons op

  • * verplichte velden

  • Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.